O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Επανάληψη: πώς να κατεβάζετε καλύτερα το blog μας..


Εαν χρησιμοποιείτε Explorer για να μπαίνετε στο internet δεν θα μπορείτε πιθανόν να βλέπετε τα βίντεο και τα "ζωντανά" κείμενα του scribd, σε αυτό και σε άλλα blog.

Οι προσπάθειες για αναβάθμιση του vourkari.blogspot.com θα είναι συνεχείς τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και από πλευράς περιεχομένου. Στόχος μια πληρέστερη ενημέρωση για τα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής με ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή του υγροβιοτόπου του Βουρκαρίου, αλλά και μια προσπάθεια κάλυψης σημαντικών γεγονότων για την μείζονα περιοχή.
Εάν έχετε πρόβλημα λήψης - κατεβάσματος των ανακοινώσεων που κανονικά εμφανίζονται αυτόματα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον browser mozilla firefox που μπορείτε δωρεάν να εγκαταστήσετε από το :
http://www.mozilla-europe.org/el/firefox/
...έτσι κάνετε και μια οικονομικά συμφέρουσα "απεξάρτηση" από τον microsoft explorer!....

πληροφορίες:
To mozilla firefox ανήκει στην κατηγορία του ελεύθερου λογισμικού και του λογισμικού ανοιχτού κώδικα. Η κεντρική ιδέα είναι ότι το ελεύθερο λογισμικό/λογισμικό ανοιχτού κώδικα είναι ελεύθερα διαθέσιμο μαζί με τον πηγαίο κώδικά του, γεγονός που επιτρέπει στον καθένα να συμβάλει σ' αυτό, να το προσαρμόσει και να το βελτιώσει. Ο Mozilla αναπτύσσεται και βελτιώνεται από εκατοντάδες συντελεστές και διανέμεται ελεύθερα στο διαδίκτυο. Οι άδειες χρήσης του τον κάνουν και ελεύθερο λογισμικό και λογισμικό ανοιχτού κώδικα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ελευσίνα...

Συγκέντρωση και πορεία διοργανώνει το "Συντονιστικό Θριασίου" στην Ελευσίνα ενάντια στις επεκτάσεις της ΠΕΤΡΟΛΑ

Διαβάστε την ανακοίνωση στο:

http://docs.google.com/Doc?id=dfqvj2pk_84hrj5mmdq

Δείτε την αφίσα για την συγκέντρωση στο:
Elefsina syndonistiko afisa