O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Ευχαριστήρια από βιομηχάνους προς τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους!...

Το παρακάτω ευχαριστήριο δημοσιεύτηκε σε μερικές τοπικές εφημερίδες της περασμένης εβδομάδας. Αφορά την επιχειρούμενη εγκατάσταση νέας βιομηχανίας επεξεργασίας και κατασκευής στοιχείων από μπετό στις Αρμύρες, στην περιφέρεια του υγροβιότοπου του Βουρκαρίου! Το αναδημοσιεύουμε για να χαρούν όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να το διαβάσουν και να αισθανθούν λίγο περισσότερο υπερήφανοι για τους παραλήπτες των ευχαριστήριων!
Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο! Το ευχαριστήριο μιλάει από μόνο του!


....λόγω του ότι οι κάτοικοι, οι απλοί πολίτες των Μεγάρων δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι που κάποιοι επιχειρούν να εγκατασταθεί άλλη μια βιομηχανία κοντά στον θαλάσσιο υγροβιότοπο των Μεγάρων, το όλο θέμα θα έχει συνέχεια...!

...δελτίο τύπου του 'Συντονιστικού Θριασίου'....


Δελτίο τύπου εξέδωσε το Συντονιστικό Φορέων Θριασίου, για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις που διοργάνωσε για τα περιβαλλοντικά ζητήματα του Θριασίου, με επίκεντρο τα ζητήματα των επεκτάσεων της Πετρόλα και του εργοστασίου ηλεκτροπαραγωγής της Χαλυβουργικής...
Διαβάστε την ανακοίνωση στον παρακάτω σύνδεσμο: