O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

...εκδήλωση από τον 'ΚΟΥΡΟ' κοντά στο Βουρκάρι...




ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΤΗΝΩΝ

Η εθελοντική ομάδα του Α.Ο. Κούρος

στα πλαίσια της περιβαλλοντικής και κοινωνικής προσφοράς της,

διοργανώνει εκδήλωση απελευθέρωσης πτηνών (φασιανούς ορτύκια)

για τον εμπλουτισμό της πανίδας στον Άγιο Γεώργιο Πάχης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του υγροβιότοπου του Βουρκαρίου.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν παιδιά, του συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων.

Όποιοι θέλουν να συμμετέχουν απελευθερώνοντας πτηνά

και να νοιώσουν την χαρά της απελευθέρωσης,

ας επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του συλλόγου 22960 24444,

μέχρι τις 10 Απριλίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12-4-2009

στις 11.00 το πρωί στον Άγιο Γεώργιο Πάχης.

Το Δ.Σ. εκ΄δ΄ξλωση θα πραγματοποιηθεί σ

ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

fromΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
τηλ.: 6976066458, 6944823318
email: idiotikoi_ypalliloi@hotmail.com

Δυναμώνουμε τον αγώνα για τα δικαιώματα μας
Συμμετέχουμε στην Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση
στην Πλατεία Ηρώων, στην Ελευσίνα, στις 10.30 π.μ.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής συμμετείχε δυναμικά, παρά το μικρό διάστημα ύπαρξης και λειτουργίας του, στη χθεσινή 24ωρη Πανεργατική Απεργία και Κινητοποίηση των εργαζομένων όλης της χώρας.

Θέλουμε να χαιρετίσουμε όλους τους συνάδελφους, Ιδιωτικούς Υπάλληλους και Εμποροϋπάλληλους της περιοχής, που απέργησαν καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Το Σωματείο μας διαδήλωσε την αντίδρασή του, ενάντια στα αντεργατικά μέτρα μεγαλοεπιχειρηματιών, Κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης, που παίρνονται με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης. Συμμετείχε, μαζί με άλλα ταξικά σωματεία στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και στην πορεία που ακολούθησε με βασικά συνθήματα: ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ - ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ.

Στην απεργιακή συγκέντρωση, χαιρέτισε εκ μέρους του Σωματείου μας, ο συνάδελφος Ροδάκης Αργύρης, που κάλεσε όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και εμποροϋπαλλήλους να συσπειρωθούν το σωματείο μας για να υπερασπιστούμε και να διευρύνουμε τα δικαιώματα μας.

Μετά την επιτυχία της χθεσινής απεργίας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας με νέα ορμή. Συσπειρωνόμαστε στο Σωματείο μας. Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγωνιστικό σταθμό, την απεργία της 1ης Μαη.

Αγωνιζόμαστε κόντρα στις πολιτικές και πρακτικές που επιχειρούν να φορτώσουν την κρίση στις δικές μας πλάτες. Κόντρα στα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κομμάτων που την στηρίζουν για μερική ανεργία και «ευέλικτη» απασχόληση. Κόντρα στη λογική της συναίνεσης και της υποταγής των εργαζομένων που καλλιεργούν οι πλειοψηφίες Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και της Γ.Σ.Ε.Ε., που αφήνουν ανενόχλητους τους εργοδότες να εκβιάζουν και να απολύουν εργαζόμενους και ζητούν νέες επιδοτήσεις και προνόμια στους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Καλούμε όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και εμποροϋπαλλήλους να γραφτούν στο Σωματείο. Να επικοινωνούν για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ως εργαζόμενοι, με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στα τηλέφωνα 6976066458 και 6944823318.

Διεκδικούμε:
o Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
o Καμιά απόλυση εργαζόμενου.
o 35ωρο, 5ημερο, 7ωρο.
o Κυριακή αργία.
o Ωράριο καταστημάτων μέχρι 48 ώρες την εβδομάδα.
o Ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα.
o Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία και Παιδεία.



Η Προσωρινή Διοίκηση του Σωματείου