O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

πρόσκληση σε μια ...διαφορετική προεκλογική συγκέντρωση!

περισσότερα στο:

Συνέντευξη τύπου του Συντονιστικού Θριασίου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας καλούμε στη Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουμε την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2009, στις 6μ.μ., στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Πολιτιστικού Κέντρου Ελευσίνας (Παγκάλου 52), με θέμα:
«Οι πρόσφατες πυρκαγιές και η επικινδυνότητα για το Θριάσιο, σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική υποβάθμιση και τα υπόλοιπα προβλήματα της περιοχής και οι θέσεις του Συντονιστικού Φορέων Θριασίου.».
Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε στην κατεύθυνση ανάπτυξης ενός μαζικού λαϊκού κινήματος, για την προστασία του περιβάλλοντος, για να χτίσουμε το δικό μας μέτωπο, απέναντι στο μαύρο μέτωπο βιομηχάνων και κυβερνήσεων και των στηριγμάτων τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ

η νέα Πνοή της εβδομάδας

ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Θριασίου

...Τα θανατηφόρα ατυχήμτα ξεπέρασαν τις 5.000 στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2007. Τα 7 εκατομμύρια αγγίζουν συνολικά τα εργατικά «ατυχήματα»...

....στο βωμό του κέρδους του κεφαλαίου η ζωή και η υγεία του εργαζόμενου δεν αξίζει τίποτα. Αυτός είναι ο προσανατολισμός στον οποίο υποτάσσεται απόλυτα η οικονομική πολιτική που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στηρίζουν όλα τα κόμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πολιτική που αποσκοπεί στο πώς θα πετσοκοπούν τα δικαιώματα, οι κατακτήσεις, οι ανάγκες της εργατικής τάξης, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να αυξηθούν τα πλούτη της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας....
διαβάστε την ανακοίνωση στο:
http://docs.google.com/View?id=dfqvj2pk_244f2nvpzct