O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

αναβολή της παράστασης στο τείχος της Μεγαρίδας...

Αναβλήθηκε για άλλη ημερομηνία η παράσταση μπαλέτου που είχε προγραμματιστεί να γίνει μπροστά από το τείχος της Μεγαρίδας στην Αγία Τριάδα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.
Θα σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία όταν αυτή μας γίνει γνωστή.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ.ΒΑΡΕΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


Προς τα τοπικά blogs : Megaramme, megaritiko, megaratoday

Σας κοινοποιώ κείμενο που απέστειλα προς το blog Megara-press σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στις 24 Αυγούστου 2009 με θέμα «απέραντη εκλογολογία». Επειδή έχουν ήδη παρέλθει 3 ημέρες χωρίς να έχει αναρτηθεί το σχετικό κείμενο, το οποίο θεωρώ ότι έπρεπε να αναρτηθεί λόγω δεοντολογίας εφόσον το δημοσίευμα αναφέρεται και στο άτομο μου, παρακαλώ να το αναρτήσετε στις δικές σας ιστοσελίδες προς ενημέρωση των αναγνωστών.

Ευχαριστώ πολύ

Γιώργος Βαρελάς

Επικεφαλής της Υπερκομματικής Κίνησης Πολιτών

Μέγαρα 3-9-09

Προς τον άγνωστο blogger του Megara-Press

Επανερχόμενος στην δράση ενημερώθηκα για δημοσίευμα της 24-8-09 με τίτλο «Απέραντη εκλογολογία» στο οποίο γίνεται μια μεθοδευμένη επίθεση σε όσους ασχολούνται με τα κοινά του τόπου μας, ρίχνοντας τους μάλιστα στο ίδιο καζάνι με τη συνταγή «δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον αν δεν υπήρχε οικονομικό κίνητρο στη μέση …όλοι οι ανίκανοι χαραμοφάηδες είναι γύρω από την εκκλησία και τους πολιτικούς συνδυασμούς» !!!

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί είναι απαράδεκτοι, θυμίζουν «κίτρινο τύπο», γενικεύουν μια απαξίωση προς όλους μας, αλλά και τους θεσμούς της κοινωνίας μας.

Τα παραπάνω δεν εκφράζουν ούτε αγγίζουν προσωπικά εμένα, ούτε τους συνεργάτες μου στο δημοτικό συνδυασμό της Υπερκομματικής Κίνησης Πολιτών.

Είμαστε επιστήμονες, επαγγελματίες, οικογενειάρχες αλλά πάνω απ’ όλα έντιμοι πολίτες αυτού του τόπου και σκοπός μας είναι ένα καλύτερο αύριο μέσα από την εφαρμογή των προτάσεων που αναφέρονται στο πρόγραμμα μας.

Παρακαλώ να επανορθώσετε τα γραφόμενα ή να απευθυνθείτε σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή χώρους για τα οποία έχετε στοιχεία που διαμορφώνουν τα όσα αναφέρετε.

Τέτοιοι απαξιωτικοί γενικευμένοι χαρακτηρισμοί, αποστρέφουν τους νέους ανθρώπους από την επιθυμία τους να ασχοληθούν με τα κοινά, δίνοντας φρεσκάδα και νέο αίμα στην τοπική πολιτική σκηνή.

Ελπίζοντας σε ουσιαστική διορθωτική καταχώρηση σας, είμαι στη διάθεση όποιου επιθυμεί να ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον αυτού του τόπου.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Γιώργος Βαρελάς

Επικεφαλής της Υπερκομματικής Κίνησης Πολιτών