O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

...προς τις εκλογές...

Αύριο η ημέρα εθνικών εκλογών. Και μεις απο τη δική μας θέση, πεισματικά προσανατολισμένη στον αγώνα για την περιβαλλοντική αναβάθμιση των Μεγάρων και ειδικότερα στον αγώνα για την διάσωση και την προστασία του υγροβιοτόπου του Βουρκαρίου, παρακολουθούμε την δραστηριότητα των κομμάτων και των υποψηφίων... και παρακολουθήσαμε τόσο την κίνηση των βουλευτών όσο και των στελεχών των κομμάτων και νέων υποψηφίων. Σημειώνουμε και τις ειδικές τοποθετήσεις των κομμάτων για την περιοχή του Βουρκαρίου.

Απο το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας να σημειώσουμε την υποψηφιότητα του ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, οικονομολόγου και προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων που έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον υγροβιότοπο. Ο Σύλλογος συμμετέχει στις δραστηριότητες του Φορέα για την Προστασία του Βουρκαρίου.







απο το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ να σημειώσουμε την υποψηφιότητα του Β.Οικονόμου, γνωστό στους αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας για τις ερωτήσεις του στη Βουλή για το Βουρκάρι. Διαβάσαμε σε προεκλογικό του δελτίο και ειδική αναφορά στον υγροβιότοπο:


Οι 'ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ' εξέδωσαν τις θέσεις τους για την περιφέρεια Αττικής με ιδιαίτερη αναφορά στο Βουρκάρι:


απο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρουμε τον κ. Γιάννη Τόλιο με ιδιαίτερη δράση και αναφορές στα οικολογικά προβλήματα της περιοχής. Άλλωστε ο Συνασπισμός είχε εκδώσει ειδική ανακοίνωση για το Βουρκάρι:


http://vourkari.blogspot.com/2008/11/blog-post_25.html
http://www.ytolios.gr/

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταθέσει και ειδικές ερωτήσεις στην Βουλή για τον υγροβιότοπο, όπως έχουμε δημοσιοποιήσει σε προηγούμενη ανάρτησή μας.