O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 29 Δεκεμβριου απο τον "Κούρο"

δελτίο τύπου του βουλευτή κ.Β.Οικονόμου

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Βουλευτή Αττικής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Οικονόμου, για ένα ευχαριστήριο ποτό στο Αμφιθέατρο – Ελευσίνια Μυστήρια στην Ελευσίνα, την Παρασκευή 20-11-2009. Ο Βουλευτής στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους φίλους και τους υποστηρικτές του που εργάστηκαν για την νίκη του ΠΑΣΟΚ και ανέδειξαν τον ίδιο στην δεύτερη θέση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ με περίπου 35.000 σταυρούς προτίμησης.

ημερολόγιο Μεγάρων απο την 'Νέα Πνοή'

επιστολή απο τον neapnoi@yahoo.gr


Αγαπητοί συμπολίτες,
Ευχαριστώ καταρχήν για το ενδιαφέρον που ήδη έχετε δείξει για το Μεγαρίτικο Ημερολόγιο της "Νέας Πνοής". Πρόκειται πραγματικά για μια αξιοπρεπή δουλειά που σκοπό μας είναι να προβάλλουμε τα Μέγαρα, μέσα από τα λαογραφικά της στοιχεία. Κάθε μήνας περιέχει και μια φωτογραφία ανάλογη με το θέμα. Ας πούμε ο Φευρουάριος έχει τις "Αποκρές", ο Μάρτιος την 25η Μαρτίου κλπ. Όλοι οι μήνες έχουν Μεγαρίτικες και μόνο φωτογραφίες, πραγματικά μοναδικής ομορφιάς.
Την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται μέσα στην εφημερίδα μας και μπορείτε να το προμηθευτείτε.
Ευχαριστούμε και πάλι για την ανταπόκρισή σας. Σκοπός μας είναι να τιμάμε την παράδοση, την λαογραφία, τον τόπο μας.
Νικόλαος Ε. Νικόλιζας
Δημοσιογράφος