O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

...και άλλες δημοσιεύσεις για το Βουρκάρι...

...και άλλες δημοσιεύσεις για το Βουρκάρι. ...απο την 'Επικαιρότητα' και το περιοδικό 'Εικόνες'...


'Νέα Πνοή Πληροφόρησης"

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ"
Σας ενημερώνουμε ότι η "Νέα Πνοή Πληροφόρησης" στα πλαίσια των αλλαγών που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα με σκοπό την καλυτέρευση της ποιότητας για το αναγνωτσικό της κοινό, θα προβεί σε ριζικές αλλαγές τόσο στο εξώφυλλό της, όσο και στην ύλη της. Από την ερχόμενη εβδομάδα πιο ανανεωμένη, με νέο κασέ, νέες ιδέες, περισσότερη ύλη διευρυμένης αποδοχής σε όλη την Δυτική Αττική.
Γνωρίζοντας τις αλλαγές που φέρνει η διοικητική μεταρρύθμιση του "Καποδίστρια 2" τολμάμε να αλλάξουμε και εμείς σελίδα προσδοκώντας σε μεγαλύτερο κοινό της Δυτικής Αττικής. Η "Νέα Πνοή" έχοντας ξεκινήσει πολύ νωρίς το χρονοδιάγραμμά της, σκοπεύει μέχρι και τα τέλη Μαρτίου να βρίσκεται στις περισσότερες πόλεις της Δυτικής Αττικής.
Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας
Νικόλαος Ε. Νικόλιζας
Δημοσιογράφος

απο τον δημοσιογράφο Ε.Νικόλιζα

Αγαπητό Blog, όπως σας ενημερώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Νικόλαος Στρατουδάκης θα παραδώσει δέματα σε δεκάδες πολίτες των Μεγάρων στις 23 Δεκεμβρίου στη νέα "Αίθουσα Πολιτισμού Νικολάου Φανουρίας Στρατουδάκη". Όπως ενημερωθήκαμε εμείς και χωρίς κανένα αντίτιμο δημοσιεύσαμε, καθώς και η εφημερίδα "Πρόοδος" δημοσίευσε την ίδια ανακοίνωση, θελήσαμε και προταθήκαμε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό τον φιλανθρωπικό αγώνα του μεγάλου μας ευεργέτη. Ετσι λοιπόν στείλαμε και δημοσιεύσατε και εσείς καθώς και άλλα blogs αφιλοκερδώς την ανακοίνωση-δελτίο τύπου προς ενημέρωση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη για παράδοση Χριστουγεννιάτικων Δεμάτων. Φαίνεται όμως πως κάποιος συνάδελφος εφημερίδας {υποτίθεται συνάδελφος, γιατί οι δημοσιογράφοι έχουν ευαισθησίες τέτοιες άγιες ημέρες} ζήτησε για να δημοσιεύσει το δελτίο τύπου-ανακοίνωση χρήματα. Λυπούμαστε πολύ, που φτάνουμε να το δημοσιοποιήσουμε, όμως τέτοιες πράξεις πρέπει να δημοσιεύονται. Τα χρήματα που ο κ. Στρατουδάκης θα δώσει για τα δέματα θα υπερβούν κατά πολύ τις 10.000 ευρώ, μιας και δέματα θα παραλάβουν και πολίτες της Νέας Περάμου. Λυπούμαστε για συναδέλφους να φτάνουν να ζητούν χρήματα για να δημοσιεύσουν μια ανακοίνωση προσφοράς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στην πόλη μας. Είναι κατακριτέοι και λυπούμαστε για την συμπεριφορά τους.
Νικόλαος Ε. Νικόλιζας
Δημοσιογράφος

ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Θριασίου