O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

σήμερα οι εκδηλώσεις για τους υγροβιότοπους της Δυτικής Αττικής!

ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ-3 !

Αναδημοσίευση από τον τοπικό τύπο:

Αυτή την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, και ώρα 12.00πμ, θα προβληθεί στο κανάλι ΕΡΤ-3 η λαογραφική εκπομπή "Ο τόπος και το τραγούδι του", στην οποία συμμετέχουν και χορεύουν εκπρόσωποι από όλους τους λαογραφικούς συλλόγους του τόπου μας:
- το Λύκειο Ελληνίδων,
- το Λαογραφικό συγκρότημα Μεγάρων,
- ο Όμιλος Λαϊκής παράδοσης "ΑΛΚΑΘΟΥΣ & ΚΑΡΙΑ", και
- το Λαογραφικό συγκρότημα "Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΤΑΣ".

Ένα νέο πολιτικό blog δημιουργήθηκε στα Μέγαρα

Από την αναφορά γνωριμίας του:

"Η πολιτική κίνηση του Συνασπισμού Μεγάρων & Νέας Περάμου προχώρησε στη δημιουργία του ιστολογίου-blog: www.synmegara.blogspot.com, που στόχο έχει την διαφορετική και εναλλακτική ενημέρωση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων πάνω σε ζητήματα που αφορούν την πόλη μας αλλά και την πολιτική επικαιρότητα της Χώρας μας.
Σήμερα το διαδίκτυο μπορεί να γίνει τόπος συνάντησης αρκετών απόψεων και συζητήσεων και σημείο ένωσης ανθρώπων με κοινούς προβληματισμούς και ανησυχίες.
Η σύγχρονη ριζοσπαστική αριστερά, που είναι παρούσα στις εξελίξεις, θέλει να βρεθεί με τον κόσμο αυτό για να δώσει μία νέα προοδευτική διέξοδο στην κοινωνία, με επίκεντρο τον άνθρωπο που έχουν "ξεχάσει" οι σημερινές πολιτικές της απαξίωσης και του αποκλεισμού. Αυτή τη διαφορετική παρέμβαση θα προσπαθήσει να έχει το blog μας και σας καλούμε να το επισκεφθείτε!"