O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο για το κέντρο των Μεγάρων

Επισκέπτες και κάτοικοι των Μεγάρων έχουν από την περασμένη Παρασκευή (σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου) τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο εντός της ζώνης που εκτείνεται μεταξύ των πλατειών Β.Κωνσταντίνου (κεντρική), Εθνικής Αντιστάσεως και Β.Φρειδερίκης ("Λυτάρα"). Η δωρεάν ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο παρέχεται από το Δήμο Μεγάρων στα πλαίσια της συμμετοχής του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κοινωνία της Πληροφορίας".

ο τοπικός τύπος για το Βουρκάρι...και την έκκληση του Φορέα

απο την ΑΙΧΜΗ

απο την ΝΕΑ ΠΝΟΗ



απο τον ΜΕΓΑΡΙΚΟ

ο τοπικός τύπος για το Βουρκάρι...


απο την Νεα Πνοή:



ανεξέλεγκτα απόβλητα στην χωματερή των Μεγάρων!....

αντιγράφουμε απο την ανάρτηση του μπλόγκ των Μεγάρων megara-today.blogspot.com:

"...Να φίλοι μου και ένα θέμα που χρήζει προσοχής και συζήτησης.Η εφημερίδα REALNEWS στις 7-2-2010 έχει ολοσέλιδο αφιέρωμα στα Μέγαρα. Οχι μην βιαστείτε να πείτε είναι καλό ..... σαν το αφιέρωμα της ΕΤ3 στα λαογραφικά. Μας διασύρει πανελλαδικά φέρνοντας το θέμα της χωματερής μας και της ανεξέλεκτης κατάστασης που επικρατεί εκεί με την παράνομη απόρριψη και διακίνηση επικίνδυνων αποβλήτων.Ενα θέμα που έχει φέρει πολλές φορές η αντιπολίτευση του δήμου με τον κυριο Σταμούλη στα δημοτικά συμβούλια καί που η διοίκηση εχει επαναλάβει πολλές φορές οτι δεν συμβαίνει τίποτα ,παρά την παρότρυνση απο μέρους του επικεφαλής της Ένωσης Πολιτών για περισσότερο έλεγχο και τοποθέτηση καμερών για την πρόληψη τέτοιων γεγονότων. Τώρα εχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και αναμένονται τα πορίσματα..."

να αναμένουμε και κάποιες επίσημες ανακοινώσεις απο τις αρμόδιες αρχές!