O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ "ΑΤΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ"

Ο υγροβιότοπος του Βουρκαρίου αποτελεί το κεντρικό θέμα στην μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα της Δυτικής Αττικής "ΑΤΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ". Η εφημερίδα αναφέρεται αναλυτικά στα χαρακτηριστικά του υγροτόπου και στις προσπάθειες που γίνονται από τον "Φορέα για την Προστασία του Βουρκαρίου" για την διάσωση και την προστασία του.





εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων για την οικονομική κρίση



Ποιοι ευθύνονται για την μεγάλη κρίση της ελληνικής οικονομίας;
Μπορούν οι συνυπεύθυνοι να μας βγάλουν απ’ την κρίση;
Πώς οδηγηθήκαμε στο Δ.Ν.Τ;
Θα πληρώσουν όλοι τις βάρβαρες επιλογές του ή μερικοί θα συνεχίσουν να κερδοσκοπούν;
Υπάρχει διέξοδος για να αποτινάξουμε τα βίαια μέτρα του Δ.Ν.Τ., και να υποχρεώσουμε να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν;


Σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά και σε πολλά άλλα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις στη συγκέντρωση – συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΘΕΟΓΝΙΣ»

την ΔΕΥΤΕΡΑ, 3 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8.00μμ
με ομιλητή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
κ. Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ.


Τ.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

ελπίδα - μελλον - ονειρα - αισιοδοξία!

μια παρουσίαση του ποδηλατικού γύρου απο το megarapress

Το megarapress.blogspot.com κάλυψε και με ιδιαίτερες αναρτήσεις και φωτογραφίες την εκδήλωση της ποδηλατοδρομίας του ΚΟΥΡΟΥ. Χθες ανέβασε και αυτό στο διαδίκτυο:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

..αυτοδιοικητικά νέα!

Στον Κορυδαλλό ο πρώην πρόεδρος του δ.σ. Αλυκών Ζακύνθου
Την εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλυκών Ζακύνθου Κώστας Μαλαπέτσας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του, έδωσε χθες το απόγευμα η Αντιεισαγγελέας Ζακύνθου μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης, επειδή παραβίασε τους όρους της εγγύησης που του είχε επιβληθεί, μετά την διατύπωση κατηγορητηρίου σε βάρος του για σειρά κακουργηματικών πράξεων.

Εναντίον του κου Μαλαπέτσα έχει ασκηθεί δίωξη από την Εισαγγελία Ζακύνθου για συνέργεια σε υπόθεση έκδοσης εικονικών και πλαστών τιμολογίων από ιδιώτη εργολήπτη, ύψους 1 εκ. ευρώ, στο Δήμο Αλυκών την περίοδο 1999 - 2005.

Μετά την εντολή ο κ. Μαλαπέτσας, διεκομίσθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ζακύνθου με καρδιολογικά προβλήματα.

προσοχή!

Προσοχή:
Νέα απάτη από τηλεφώνου!

Από τον Χρήστο Φιλίνη, Διεύθυνση Εταιρικών Πελατών, Τμήμα Ελέγχου Προσφορών και Συμβάσεων του ΟΤΕ, τηλ.: 210-6117476, e-mail: cfilinis@ote.gr, λάβαμε και αναδημοσιεύουμε το πιο κάτω Μήνυμα:

«Αν σας τηλεφωνήσουν στο κινητό σας από κάποιον που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας και κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιονδήποτε άλλον αριθμό, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ. Πρόκειται για μια εταιρεία-απάτη, που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και να παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση. Προωθήστε το μήνυμα σε όσο περισσότερους μπορείτε.

δελτίο τύπου της Ένωσης Συνταξιούχων Ελευσίνας