O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

το πρόβλημα των σκουπιδιών απαιτεί άμεση λύση!


«Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει μεν τον διάλογο, αλλά είναι αποφασισμένη να δώσει λύσεις ακόμη και αν συνεχιστούν οι διαμαρτυρίες των τοπικών κοινωνιών» δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων και τις αντιδράσεις μπροστά στο ενδεχόμενο της επιβολής προστίμου απο την ΕΕ. Για δημοσιονομική βόμβα που ενδέχεται να επιβαρύνει τη χώρα μας με πρόστιμα που θα φθάνουν ακόμη και τα 4 δισ. ευρώ το χρόνο, έκανε λόγο η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.
περισσότερα εδώ

όπου η ευαισθησία περισσεύει...


Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 42χρονος, γιατί πίστεψε ότι σκότωσε δικλυκλιστή τον οποίο νωρίτερα παρέσυρε με το αυτοκίνητο του.Το περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό, στο ύψος της Οινόης. Ο αυτόχειρας βρέθηκε μόλις 80 μέτρα μακριά από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα, απαγχονισμένος μέσα σε έναν ελαιώνα. Ο αυτόχειρας είχε παρασύρει νωρίτερα με το αυτοκίνητό του τον δικυκλιστή και τον εγκατέλειψε, πιστεύοντας ότι τον είχε τραυματίσει θανάσιμα, ωστόσο ο δικυκλιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς φέροντας μόνο ελαφρά τραύματα.
πηγή www.tvxs.gr

ένα γράμμα απο το stop cartel

"Επιτέλους οι πολίτες μαθαίνουν όλη την αλήθεια. Πού βρίσκονται τα κλεμμένα και πόσα είναι κατα κλάδο της οικονομίας.Πόσα έκλεψαν οι μεγαλοεπιχειρηματίες,πόσα οι πολιτικοί και πόσα οι δημοσιοι λειτουργοί.Έχουν κλέψει από τους Ελληνες πάνω από 2 τρις Ευρώ. Μας έχουν κλέψει την ζωή και το μέλλον μας:Δημόσια έργα και προμήθειες...Ιδιωτικά έργα και ιδιωτικές προμήθειες και αγορές...Τράπεζες..Χρηματιστήριο...Κονδύλια Ε.Ο.Κ. & Ε.Ε.... "

Δημήτρης Καραμήτσας

Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω,Αντιπρόεδρος ν.ΙΝΚΑ

οικολόγοι πράσινοι : δελτίο τύπου


«Η επικοινωνιακή προσπάθεια της Κυβέρνησης δεν πείθει τους Ο.Π. όπως άλλωστε και την κοινωνία ότι αποφύγαμε τα χειρότερα. Δυστυχώς θα υπάρξει και συνέχεια. Το χειρότερο είναι ότι, παρ'όλες τις θυσίες, απουσιάζει οποιοδήποτε σχέδιο εξόδου από την ύφεση. Δεν γίνεται καν μια προσπάθεια ελέγχου των τιμών και εκείνων που κερδοσκοπούν ακόμα και σήμερα, υπονομεύοντας ακόμα περισσότερο το πραγματικό εισόδημα όλων και την ανταγωνιστικότητα της Οικονομίας. Ο πρωθυπουργός μας μετέφερε απλώς τα μέτρα που υπαγόρευσε το Δ.Ν.Τ. 'Ένας οργανισμός ο οποίος από όπου και αν πέρασε δεν έλυσε προβλήματα, αλλά τελικά διέλυσε τις χώρες, αυξάνοντας τη φτώχεια και την ανεργία, αποδιαρθρώνοντας τις εργασιακές σχέσεις και εξαφανίζοντας τα δημόσια αγαθά και το φυσικό πλούτο. Ποιος λογοδοτεί για τα μέτρα αυτά και ποιος θα λογοδοτήσει για τις επιπτώσεις τους;»