O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

στιγμές με το φλαμίγκο στο Βουρκάρι...




ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ;ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗ...

Σχόλιο του megara.mme

Μέχρι τώρα δεν είδαμε ούτε έναν βουλευτή, ούτε καν το νομάρχη, ούτε τους νομαρχιακούς συμβούλους να τοποθετούνται για το περιβαλλοντικό έγκλημα της κοπής των 1100 πλατανιών στον κόμβο της Πάχης. Αλήθεια, θέλετε και την ψήφο μας; Ελπίζω να μην το λέτε σοβαρα, ούτε καν να μπείτε στον κόπο να μας την ζητήσετε. Αντιθέτως τις προσπάθειες όλων μας προασπίζουν αληθινοί φίλοι που απλά έχουν το ίδιο πρόβλημα με όλους εμάς τους ταλαίπωρους πολίτες που θα κληθούμε να πληρώνουμε διόδια, έτσι επειδή μας τα φόρεσαν καπέλο!

http://megaramme.blogspot.com/2010/05/blog-post_26.html

Πρόσκληση απο τη Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία σας προσκαλεί στην έκθεση Εcolife που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 27 - 30 Μαϊου στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, Γκάζι. Η έκθεση είναι ανοιχτή: Πέμπτη-Παρασκευή 16.30 - 23.00 και Σάββατο - Κυριακή 10.00 - 23.00.
Επίσης, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην έκθεση και βράβευση των τεχνητών φωλιών του "13ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά" την Παρασκευή 28 Μαϊου, ώρα 19.00 στο Πάρκο "Α. Τρίτσης", Ίλιον Αττικής. (Αίθουσα "Παλαιό Οινοποιείο" πληρίον Naturashop).








δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων

Δελτιο_τυπου_250510[1]

ερώτηση του βουλευτή κ.Οικονόμου στη Βουλή

Το 20% των ελληνίδων είναι μακροχρόνια άνεργες, όπως καταγγέλθηκε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής.