O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

η γιορτή του ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ και σήμερα....

Βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο....

Με αγώνα, αισιοδοξία και δημιουργικότητα προχωράμε

Δείτε τις προσκλήσεις και επισκεφτείτε τα blogs ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ και ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ



ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ!

απο το megaramme.blogspot.com

Απόλυτο δίκιο έχει το blog vourkari για το θέμα των διοδίων και τι θέση πήρε η νομαρχία Δυτικής Αττικής. Είναι αδιανόητο και παράλογο ένας νομάρχης που κατάγεται από την περιοχή μας να μην έχει πάρει καμιά απόφαση. Το είχαμε γράψει και το ξαναγράφουμε: αν η νομαρχία και ο δήμος δεν δώσουν λύση στο θέμα, θα πρέπει να "λογοδοτήσουν" στον Μεγαρικό λαό για το μείζον αυτό θέμα. Κύριοι δεν είμαστε πρόβατα, ούτε ζώα να μας αφήνετε στο έλεος του κράτους, των ιδιωτικών εταιριών και σε αυτούς που μόνο χρήματα μας ζητούν. Έλεος. Οι εκλογές να ξέρετε είναι κοντά. Και για τους αιρετούς και για τους διορισμένους!

http://megaramme.blogspot.com/2010/06/blog-post_04.html

Δήλωση του Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πρέπει όλοι να αναλογιστούμε πόσο συνεπείς με το καθήκον της προστασίας του φυσικού πλούτου είμαστε και αν η συντεταγμένη πολιτεία παίρνει τις αποφάσεις που απαιτούνται. Κάνουμε όλοι ότι μπορούμε ή όχι; Το αποτέλεσμα μιας πορείας πολλών ετών μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είμαστε αρκετά πίσω στις παρεμβάσεις μας. Παρόλο που ικανοποιήθηκε ένα πάγιο κοινωνικό αίτημα με την δημιουργία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις σε σημαντικά θέματα για την Περιφέρεια της Αττικής, τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται και η περιβαλλοντική υποβάθμιση παραμένει υπονομεύοντας την ποιότητα της ζωής και την υγεία των εκατομμυρίων κατοίκων του Λεκανοπεδίου....συνέχεια

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για το μνημόνιο και τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης.