O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ναυμαχία της Σαλαμίνας, 2500 χρόνια ιστορίας!



Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας έχει ξεκινήσει τη συλλογή υπογραφών για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου και του φυσικού περιβάλλοντος της Κυνοσούρας Σαλαμίνας, ενός μικρού κομματιού ...γης με παγκόσμια ιστορία.

Μπές κι εσύ στο ακόλουθο site και υπέγραψε, αρκεί να είσαι πάνω από 16 ετών!

Παρακαλούμε πολύ προωθήστε το και σε φίλους σας! Ευχαριστούμε πολύ!

Υπόγραψε εδώ: /perivos/sylloge-ypographon-giaten-kynosoura

απο το http://egialos.blogspot.com/

για την πυροσβεστική υπηρεσία Μεγάρων

9734- Ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων

απο το "Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων"




ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;

"Κανένα ενυδρείο, κανένα δελφινάριο όσο μεγάλο και να είναι, μπορεί να μιμηθεί έστω και στο ελάχιστο, τις συνθήκες στη θάλασσα, και κανένα δελφίνι που ζει σε ενυδρείο δε μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογικό"

Jacques Yves Cousteau

Σοβαρό πρόβλημα θεωρούν οι Οικολόγοι Πράσινοι τη συνεχιζόμενη αιχμαλωσία και χρήση ζώων σε παραστάσεις στη χώρα μας, με τελευταίο παράδειγμα την παρουσία δελφινιών και θαλάσσιων λιονταριών σε παραστάσεις στο Αττικό Πάρκο που ξεκινούν για το κοινό τις επόμενες μέρες. Σε μια περίοδο, που πλήθος οργανώσεων και πολιτών ζητά την απαγόρευση των τσίρκο με ζώα και της χρήσης ζώων σε παραστάσεις, το Αττικό Πάρκο επιχειρεί να μετατραπεί σε τσίρκο με ζώα....συνέχεια