O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ!

Μία ξεχωριστή θεατρική εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά της παιδικής θεατρικής σκηνής Μεγάρων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν το περασμένο Σάββατο 12/06/10 στις 19.30μμ στο ανοιχτό θεατράκι στα Πευκάκια.

Η παράσταση διήρκησε περίπου δύο ώρες καθηλώνοντας στην κυριολεξία μικρούς και μεγάλους. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της η ενεργή συμμετοχή του κοινού στα θεατρικά δρώμενα. Ναι μεν τα παιδιά είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και οι μεγάλοι συμμετείχαν στην εξέλιξη της παράστασης με κινήσεις και ιαχές, νιώθοντας και αυτοί για λίγο σαν μικρά ξέγνοιαστα παιδιά!

Η πολύ προσεγμένη αυτή παράσταση επιμελήθηκε από την υπεύθυνη θεατρολόγο κα Κεχαγιά Βιργινία και τους δύο συνεργάτες της οι οποίοι έκαναν ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά, επικουρούμενοι από την βοήθεια και των μελών της εφηβικής σκηνής.

Στην παράσταση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Μεγάρων (ΔΗ.ΘΕ.ΜΕ.) κος Κ.Παπαγιάννης, μέλη της θεατρικής ομάδας ενηλίκων και της θεατρικής εφηβικής σκηνής Μεγάρων καθώς και πλήθος κόσμου.

Δραττόμαστε της ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε τους οργανωτές και τα μέλη της παιδικής και εφηβικής θεατρικής σκηνής αλλά και της ομάδας ενηλίκων για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν φέτος με τις εξαίρετες θεατρικές παραστάσεις τους: «Οδυσσεβάχ» (από την παιδική και εφηβική σκηνή), «Το σώσε» και «Ζορμπάς ο Έλληνας» (από την ομάδα ενηλίκων), καθώς και «Το σπίτι του Φρανκενσταϊν» (από το 2ο Λύκειο Μεγάρων σε συνεργασία με την εφηβική θεατρική σκηνή).

Περιμένουμε με λαχτάρα τα δύο νέα θεατρικά έργα που οργανώνονται για αυτόν τον χρόνο από το ΔΗ.ΘΕ.ΜΕ: το «Ποιά Ελένη» (από την εφηβική σκηνή) και τον «Δον Κιχώτη» (από την ομάδα ενηλίκων).

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!









'ελπιδοφόρες συναντήσεις'...απο το περιοδικό ΟΙΩΝΟΣ

δελτίο τύπου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΓΣ_21-06-10