O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

η 'zougla' για τον υγρότοπο του Βουρκαρίου...


Για μια ακόμα φορά η "zougla.gr" αναφέρεται στον υδροβιότοπο του Βουρκαρίου! Η λασποθεραπεία στο Βουρκάρι είναι μια υπόθεση που επιτάσσει από μια διαφορετική πλευρά την λήψη μέτρων προστασίας της περιοχής!

διαβάστε το δημοσίευμα εδώ

από τον καθαρισμό του Τείχους της Αγίας Τριάδας στο Βουρκάρι

Αυτές είναι κάποιες φωτογραφίες από τον καθαρισμό του ιστορικού Τείχους της Αγίας Τριάδας στο Βουρκάρι. Την πρωτοβουλία πήρε η Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων "Α.Ο. Κούρος" και στην οποία ανταποκρίθηκαν δεκάδες πολίτεςαπό όλα τα Μέγαρα. Κόπηκαν ξερόχορτα , απομακρύνθηκαν άχρηστα υλικά και καθαρίστηκε ο χώρος. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές, αλλά το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας ολοφάνερο στην εικόνα!
Οι ευαίσθητοι πολίτες απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι αγαπούν τα Μέγαρα ΕΜΠΡΑΚΤΑ! Και νοιώθουμε απόλυτα δικαιολογημένοι να ζητάμε από τις αρμόδιες αρχές να δείξουν ανάλογη ευαισθησία για τη συντήρηση και τον εξωραϊσμό των χώρων που φιλοξενούν τα μνημεία της πόλης. Την ιστορία και τη μνήμη μας. Φτάνουν πια τα λόγια! Πράξεις και έργα απαιτούμε!












δελτίο τύπου του κ.Οικονόμου

δελτίο τύπου του κ.Βορίδη

Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μάκης Βορίδης κατέθεσε ερώτηση σχετικά με τις καθυστερήσεις, από την κυβέρνηση, στην στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

συνέντευξη τύπου της επιτροπής ενάντια στα διόδια


Οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, σας καλούν σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010, στις 12,30 το μεσημέρι.
Η συνέντευξη θα δοθεί στο ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ , Οδός Δ.Ο. Σκυλίτση 19 , στον 2ο όροφο.
Θέμα συζήτησης:
Η ανάπτυξη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στα διόδια.

Θα παρουσιάσουμε τις θέσεις του πανελλαδικού κινήματος μας για την αναγκαιότητα κατάργησης των διοδίων και όχι μόνο.
Πως μέσα στις σημερινές συνθήκες της μεγάλης εξαθλίωσης των εργαζόμενων , από την επίθεση της κυβέρνησης της τρόικας το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στα διόδια αλλά και γενικότερα αναπτύσσεται ραγδαία.


Θα αναπτυχθούν οι σκέψεις μας και οι προγραμματισμοί για τις μελλοντικές μας δράσεις.


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ , ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ