O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Για τη σημερινή γιορτή της Παναγίας!

Γιορτάζεται σήμερα με ευλάβεια σε όλη τη χώρα μας, η ημέρα της Κοιμήσεως Της Θεοτόκου. Η Παναγία μας αποτελεί ίσως το ποιό "οικείο" χριστιανικό σύμβολο του λαού μας, συνώνυμο του ανθρώπινου πόνου αλλά και της μητρότητας. Γι' αυτό και την επικαλούμαστε συχνά στις δύσκολες στιγμές μας για βοήθεια, παρηγοριά και προστασία, αλλά και στις χαρούμενες στιγμές για τιμή και ευχαριστία.

απο το ΜΕΓΑΡΑ live


Στις 14 Νοεμβρίου 2010 θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές και το MegaraLive θα καλύψει με Video για πρώτη φορά τους προεκλογικούς αγώνες όλων των υποψηφίων δημάρχων με δικά του τεχνικά έξοδα. Πριν χρόνια , ο Δήμαρχος Γιώργος Καστάνης (Λιάντρος) κατάφερε να «στήσει» ένα τηλεοπτικό σταθμό (από τους πρώτους δημοτικούς σταθμούς στην Ελλάδα!) το TVMegara που αργότερα έγινε TVMagic στο Πειραιά και τα υπόλοιπα τα ξέρετε η τηλεόραση έμεινε περίπου 8-10 μήνες μετά την επανεκλογή του και πέρασε σε άλλα μονοπάτια … είχα και την τιμή να «εργάζομαι» εκεί τότε. Σήμερα 2010 υπάρχει άλλη τηλεόραση , δικτυακή , χωρίς να χρειάζεται άδεια μετάδοσης αφού γίνεται μέσω δικτύου , μια τέτοια πλατφόρμα χρησιμοποιεί το MegaraLive απο την αρχή της δημιουργίας του με πολύ Video υλικό από παντού, δεν σταματάμε όμως μόνο εκεί , το MegaraLive έχει την δυνατότητα να «εκπέμψει» ζωντανά και αυτόματα να κρατήσει αρχείο στο δίκτυο τις εκπομπές του (προς το παρόν δεν υπάρχουν Live εκπομπές) αλλά τεχνικά είμαστε έτοιμοι . Η πρόταση είναι και για τον τωρινό δήμαρχο κ. Δημήτρη Στρατιώτη αλλά και για τους υποψηφίους δημάρχους της περιοχής των Μεγάρων.

Α) Καταγραφή δημοτικών συμβουλίων σε Video προς ενημέρωση των πολιτών είτε σε πραγματική ώρα είτε βιντοσκόπηση κάθε φορά που συνεδριάζει το συμβούλιο με έτοιμη πλατφόρμα και σχεδόν μηδενικό κόστος.

Β) Βιντεοσκοπημένη κάλυψη των ομιλιών κάθε υποψηφίου κατά την περίοδο των εκλογών και προβολή με ίσους χρόνους για κάθε υποψήφιο , επίσης με σχετικά μηδενικό κόστος.

Γ) Συνέντευξη – μήνυμα κάθε υποψηφίου με τις ίδιες ερωτήσεις από δημοσιογράφο ή ζωντανό Debate.

Η επιστολή είναι κατά παντός υποψηφίου και θα σταλούν ανάλογα email προς όλους .

Περιμένουμε την απάντηση από κάθε ενδιαφερόμενο. Τα Μέγαρα μπορούν να είναι ένα βήμα μπροστά , με ανοιχτό μυαλό στην τεχνολογία κλείνοντας το στόμα σε όλους με πράξεις !

MegaraLive Technical Video Network Team


επίσημο άρθρο για σχόλια ή επικοινωνία : http://www.megaralive.gr/portal/?p=267