O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

τα νέα του δήμου

TA_NEA_TOY_DHMOY_140910[1]

γιατροί του κόσμου...

Bulletin from the cause: ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - Συναυλία της Ε. Ρεμπούτσικα & Π Καλαντζόπουλου
Go to Cause
Posted By: ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Γτ
To: Members in ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - Συναυλία της Ε. Ρεμπούτσικα & Π Καλαντζόπουλου
20 Χρόνια Γιατροί του Κόσμου - 20 χρόνια δράση! Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου Θέατρο Πέτρας (Πετρούπολη)
20 Χρόνια Γιατροί του Κόσμου - 20 χρόνια δράση!

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Ορχήστρα του Δρόμου δίνουν ξεχωριστή συναυλία για τη στήριξη των Γιατρών του Κόσμου.

Στη μεγάλη παρέα των μουσικών και ερμηνευτών της συναυλίας για τα 20 χρόνια δράσης των Ελλήνων Γιατρών του Κόσμου προστίθεται και ο Κωστής Μαραβέγιας με την αστείρευτη ενέργειά του!

Συμμετέχουν (αλφαβητικά): Βαγγέλης Κορακάκης, Dilek Koc, Κωστής Μαραβέγιας, Γιώτα Νέγκα, Άγγελος Παπαδημητρίου, Έλλη Πασπαλά, Μάριος Στρόφαλης, Palyrria και τα Χαλκέντερα Χάλκινα του Φώντα Τζανίνη. Η Νατάσα Θεοδωρίδου ακύρωσε την συμμετοχή της επικαλούμενη λόγους υγείας.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Πέτρας (Πετρούπολη)


Η γιορτινή ατμόσφαιρα ξεκινάει από το άνοιγμα των θυρών του θεάτρου Πέτρας, με τα Χαλκέντερα Χάλκινα του Φώντα Τζανίνη να καλωσορίζουν το κοινό κατά την είσοδό του,

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει αγαπημένες συνθέσεις του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα καθώς και τραγούδια τους που ερμηνεύουν η Έλλη Πασπαλά, η Dilek Koc, η Γιώτα Νέγκα και ο Άγγελος Παπαδημητρίου.
Το δικό του στίγμα θα δώσει ο Βαγγέλης Κορακάκης, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς, στιχουργούς και ερμηνευτές λαϊκών τραγουδιών, ενώ ο Μάριος Στρόφαλης θα μας ταξιδέψει σε γνωστά θεατρικά και κινηματογραφικά μονοπάτια. Οι Palyrria, με world electro ήχους, θα δώσουν μία πολυεθνική νότα στο όλο σκηνικό και ο Κωστής Μαραβέγιας θα μας ξεσηκώσει με μεσογειακούς και Balkan ρυθμούς.


Πρόσθετο σημαντικό στοιχείο της βραδιάς αποτελεί η πρώτη προβολή της ταινίας «20 χρόνια Γιατροί του Κόσμου», διάρκειας 35΄, πριν από την έναρξη της συναυλίας. Η ταινία αναφέρεται στις αποστολές της οργάνωσης από την ίδρυσή της (1990) μέχρι σήμερα. Υλικό εκατοντάδων αποστολών στο εξωτερικό και το εσωτερικό, διάρκειας πάνω από 70 ώρες, συμπυκνώθηκε στα 35 λεπτά, έτσι ώστε ο θεατής να έρθει σε μια πρώτη γενική επαφή με τη φιλοσοφία, τους σκοπούς και το έργο των Ελλήνων Γιατρών του Κόσμου. Τη σκηνοθεσία, επιμέλεια και τεχνική επεξεργασία της ταινίας, υπογράφει η κινηματογραφική ομάδα στήριξης της Οργάνωσης ACTIVE CINE-4. Η ταινία θα παιχτεί σε διάφορα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ εντός και εκτός Ελλάδας με πρώτο αυτό της Χαλκίδας τον Οκτώβρη του 2010.

Το τέλος της βραδιάς αναμένεται εντυπωσιακό με όλους τους καλλιτέχνες να βρίσκονται μαζί επί σκηνής σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την όμορφη καλλιτεχνική εκδήλωση.

20 Χρόνια Γιατροί του Κόσμου

Μία ξεχωριστή συναυλία για την ενίσχυση του Ανθρωπιστικού έργου των Γιατρών του Κόσμου!

Ώρα έναρξης: 20:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Προβολή της ταινίας “20 Χρόνια Γιατροί του Κόσμου” στις 20:30


Εισιτήρια & Σημεία Προπώλησης

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ, 7 ευρώ (φοιτητικό)
Προπώληση εισιτηρίων: Public, Metropolis, Ιανός, πλατεία Κοραή, Δημοτικός Κινηματογράφος Δήμου Πετρούπολης.


Γενικές Πληροφορίες
Αποστάσεις
Το Θέατρο Πέτρας απέχει 18 χμ. από το αεροδρόμιο (25 λεπτά), βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα βόρεια προάστια (15 λεπτά), και απέχει 20 λεπτά από την πλατεία της Ομόνοιας.
Διαδρομές
• Βουλιαγμένης – Συγγρού – Χαμοστέρνας – Ιερά οδός – Θηβών Πετρουπόλεως.
• Εθνική οδός προς Περιστέρι/Ίλιον – Α. Παπανδρέου - Ανατ. Ρωμυλίας.
• Λένορμαν – Π.Τσαλδάρη – Θηβών – Πετρουπόλεως.
• Αττική Οδός έξοδος Λ. Δημοκρατίας
• ΜΕΤΡΟ Άγιος Αντώνιος – Λεωφ. Γραμμή 700 με κατάληξη το Θέατρο Πέτρας
• Parking: Το Θέατρο Πέτρας διαθέτει το δικό χώρο στάθμευσης τεράστιο parking.
Λεωφορεία
Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε δικό σας μεταφορικό μέσο, τα αστικά λεωφορεία Α11, Β11, 717 από την πλατεία Βάθης, σας μεταφέρουν σε μισή ώρα , ακριβώς δίπλα στο θέατρο.Τα λεωφορεία αυτά περνούν δίπλα από τον ηλεκτρικό σταθμό της πλατείας Αττικής, στον οποίο φτάνετε και με όλες τις γραμμές του Μετρό.
Από Αγία Παρασκευή – Χαλάνδρι – βόρεια προάστια, παίρνετε την αστική γραμμή 421 προς Πειραιά, και αλλάζετε στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων με την Α11 ή Β11.
Η ίδια αλλαγή γίνεται αν έχετε φύγει και από τον Πειραιά προς τα βόρεια προάστια με τις γραμμές 705 και 420
Από Πειραιά – Αιγάλεω με την αστική γραμμή 703, αλλάζετε στο τέρμα Θηβών με την Α11 ή Β11.

από τα κόλπα στην τοπική αυτοδιοίκηση!...


... Τοπική Αυτοδιοίκηση! Ελλάδα 2010!...διαβάστε αυτά τα απίθανα:

ΣΕΙΣΜΟΙ: Οδηγίες αντιμετώπισης και προστασίας από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας


Ευχαριστούμε την "Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ" για την προμήθεια του ανωτέρω ενημερωτικού υλικού.