O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πληθώρα αναρτήσεων για το Βουρκάρι στο διαδίκτυο!

Οι "Ακροβάτες του Κήπου" του Χ. Δήμα σήμερα το βράδυ στην Ελευσίνα

Βραδιές κινηματογράφου καθημερινά έως τις 24 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο στην παραλία Ελευσίνας.
Έναρξη: 8.30μμ - Είσοδος ελεύθερη

μια επιστολή...

Καλησπέρα σε όλους,
ο πατέρας μιας φίλης (Μπόλος Χρήστος) βρίσκεται στον Ευαγγελισμό και χρειάζεται να χειρουργηθεί, αλλά δεν έχει συγκεντρωθεί ακόμα αρκετό αίμα, της ομάδας 0 αρνητικό ώστε να μπορούν να του κάνουν την εγχείριση...
παρακαλώ όποιος έχει αυτή την ομάδα αίματος και μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο: 6977824852 ή να απευθυνθεί απευθείας στον Ευαγγελισμό.
παρακαλώ προωθείστε το...

ευχαριστώ πολύ

Φραντζέσκα

Προβολή ντοκιμαντέρ: "Προσοχή: Φονικές Διαφημίσεις" του Μ. Ανδριωτάκη σήμερα το Βράδυ στο Χαϊδάρι

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Εβδομάδας Μετακινήσεων 16-22 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια της οποίας προβάλλεται η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και διεκδικούνται τα δικαιώματα των επιβατών, των πεζών, των ΑΜΕΑ και των ποδηλάτων, ο Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ. διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις.
Μία από τις εκδηλώσεις αυτές είναι και η προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ "Προσοχή: Φονικές Διαφημίσεις" του Μανώλη Ανδριωτάκη σήμερα το βράδυ στις 8.00μμ στον Πολυχώρο Νεολαίας στο Χαϊδάρι (Καραϊσκάκη 101).