O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Νεότερες δημοσιεύσεις για τον επερχόμενο καθαρισμό του Βουρκαρίου στον τοπικό τύπο




DEBATE ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ

για όσους δεν πρόλαβαν να δούν την τηλεοπτική αντιπαράθεση των υποψηφίων δημάρχων στα Μέγαρα:

μια επιστολή απο τον κ.Νικόλιζα

Αγαπητοί φίλοι
Μετά από την περυσινή επιτυχία του 2ου ποδηλατικού γύρου, αποφάσισα και εγώ να λάβω μέρος φέτος με σκοπό να βάλω το δικό μου λιθαράκι σε αυτή την αξιέπαινη και αξιολογότατη πράξη και ιδέα της εθελοντικής ομάδας "Κούρος". Αυτό που διαπίστωσα χθές είναι κάτι πρωτόγνωρο για επαρχιακή πόλη. Ειλικρινά έχω καλύψει αρκετές φορές με την κάμερα του ΑΝΤ1 και της ΕΡΤ τέτοιους ποδηλατικούς, όμως ο Μεγαρικός ποδηλατικός γύρος ήταν κάτι μοναδικό σε συμμετοχή και παλμό.
Οφείλω ως Μεγαρίτης να συγχαρώ τον "Κούρο" να δηλώσω εαυτόν στην υπηρεσία του εθελοντισμού και να ζητήσω από τον δήμο να χρηματοδοτήσει , αυτή την εθελοντική ομάδα. Νομίζω πως σε τέτοιους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς τέτοιες εθελοντικές ομάδες είναι διαμάντια μέσα στην καταχνιά. Οφείλουμε να υπερασπιστούμε τέτοιες ομάδες που ανεβάζουν το πολιτισμικό και πολιτιστικό μας επίπεδο. Ζητάω δε από τους συμπολίτες μου, να αφήσουν έστω και μια Κυριακή το ουζάκι, το καφενείο, τον καφέ και να έρθουν κοντά μας. Να αντιληφθούν και εκείνοι την έννοια της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, προς τη φύση και το περιβάλλον. Μόνο έτσι η πόλη μας θα πάει μπροστά!!!
Νικόλαος Ε. Νικόλιζας
Δημοσιογράφος

"ΒΙΟΖΩ" - ανακοίνωση

Ηλεκτροσόκ οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Αυξάνουν το κόστος στους εργαζόμενους καταναλωτές και το μειώνουν στους ρυπαντές - μεγαλοκαταναλωτέ

'ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ' - δελτίο τύπου