O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

κρίσιμη η απόφαση του καθενός μας αύριο!


Μια ακόμα εικόνα από το Βουρκάρι με τους γνώριμους επισκέπτες του (σταχτοτσικνιάδες).
Αυτόν τον τόπο προσπαθούμε με συντονισμένους και επίμονους αγώνες να προστατεύσουμε τα τελευταία χρόνια. Έχουν κερδηθεί μάχες αλλά μας περιμένει αρκετή δουλειά μπροστά μας.

Κρίσιμο ρόλο θα διαδραματίσει στο επόμενο χρονικό διάστημα η στάση της νέας δημοτικής αρχής, η οποία θα πρέπει να είναι αγωνιστική και επίμονη. Μια δημοτική αρχή που δεν θα έχει δεσμεύσεις απο κομματικές αποφάσεις ή επιχειρηματικά συμφέροντα! Μια δημοτική αρχή που θα σταθεί δίπλα στους αγώνες των Συλλόγων και των πολιτών για ένα καλύτερο μέλλον για τα Μέγαρα!


Αύριο θα επιλέξουμε αυτή την νέα δημοτική αρχή. Ας προσέξουμε πολύ. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Η απόφαση του καθενός μας μπορεί να συμβάλλει ή να αποτελέσει εμπόδιο για το μέλλον των Μεγάρων , το μέλλον της ποιότητας της ζωής μας. Αξίζουμε να δούμε τα Μέγαρα μια όμορφη πόλη με σεβασμό στο περιβάλλον του. Καλή ψήφο!

δελτίο τύπου - "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"

δελτίο τύπου - Ενωση Πολιτών


Χαλόφτης Παναγιώτης: Τα Μέγαρα αξίζουν μια καλύτερη τύχη...

δελτίο τύπου του κ.Βορίδη

Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μάκης Βορίδης κατέθεσε ερώτηση για τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στο ΙΚΑ Ελευσίνας. Συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης κατέθεσε στους Υπουργούς Εργασίας και Υγείας την παρακάτω ερώτηση: