O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο κ. Γ.Μαρινάκης ο νέος δήμαρχος Μεγαρέων


Νέος δήμαρχος Μεγαρέων εκλέχθηκε χθες ο κ. Γ.Μαρινάκης με αξιοσημείωτη διαφορά από τον απερχόμενο δήμαρχο κ.Στρατιώτη.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στον νέο δήμαρχο και ευχόμαστε να υπηρετήσει τον τόπο στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος, μακριά από κομματικά, επιχειρηματικά και ιδιοτελή συμφέροντα. Αυτό επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του τόπου.

Αναμένονται δηλώσεις και αναλύσεις από τις δημοτικές παρατάξεις και τις πολιτικές κινήσεις στην πόλη μας που καλούνται να απαντήσουν στα μηνύματα αυτών των εκλογών. Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή ήταν 63% (71,25% την περασμένη Κυριακή) και τα λευκά 2,95% (1, 01% την περασμένη Κυριακή).

Εν ενεργεία δήμαρχος σε μια πόλη αποτυγχάνει στην προσπάθεια επανεκλογής του (με μεγάλη μάλιστα διαφορά). Γεγονός που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι δεν έπεισε τους πολίτες ότι έπραξε αυτά που οι δημότες αυτού του τόπου ανέμεναν από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Πίστεψαν αλλά διαψεύστηκαν. Άκουσαν πολλά αλλά δεν τα είδαν να πραγματοποιούνται. Αυτό είναι ένα πρώτο αβίαστο αλλά σαφές συμπέρασμα.

Οι πολίτες τελικά αντιδρούν στην διάψευση.
Ας το έχει αυτό υπ όψιν της και η νέα δημοτική αρχή.

Το Μουσείο της Ακρόπολης το καλύτερο του κόσμου!

Επί ποδός το ΠΔ για την προστασία του Βουρκαρίου