O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

για την εξοικονόμηση ενέργειας στα Μέγαρα

eksikonomisi energias

εκδηλώσεις για την προστασία του όρους Αιγάλεω - Ποικίλου - Λίμνης Κουμουνδούρου


Το Συντονιστικό Φορέων για την Προστασία του Όρους Αιγάλεω – Ποικίλου και της Λίμνης Κουμουνδούρου σε συνεργασία
με τον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης» διοργανώνουν :

- Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου ώρα 10:30 στο Δημαρχείο Αιγάλεω,
συζήτηση με θέμα: «το Οικοσύστημα του Όρους Αιγάλεω – Ποικίλου - Λίμνης Κουμουνδούρου να χαρακτηριστεί περιοχή προστασίας της φύσης».

- Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου ώρα 11:00, συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στη Λίμνη Ρειτών ( Λίμνη Κουμουνδούρου).

Περισσότερα :
http://xaidari.blogspot.com/2011/01/blog-post_08.html

αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε αυτό το βίντεο!... ελευθερία στο διαδίκτυο ...ελευθερία στους υπολογιστές μας!


tvxs.gr | Η επανάσταση του ανοιχτού λογισμικού


Ήμουν στην Agenda 2000 κι ένας από τους ανθρώπους εκεί ήταν ο Craig Mundie, που είναι υψηλόβαθμος στη Microsoft, αντιπρόεδρος καταναλωτικών προϊόντων ή κάτι τέτοιο. Δεν τον είχα συναντήσει όταν τον πρωτοείδα από κοντά σε ένα ασανσέρ. Είδα το σήμα που φορούσε και του είπα: «Βλέπω δουλεύετε για την Microsoft». Με κοίταξε και απάντησε: «Α, ναι. Κι εσύ με τι ασχολείσαι;» Μου φάνηκε περιφρονητικός... Ξέρεις, το αρχέτυπο του κουστουμάτου που «εξετάζει» έναν ατημέλητο χάκερ... Κι έτσι τον κοίταξα έντονα και του είπα, «Είμαι ο χειρότερός σου εφιάλτης».

Eric Raymond

Το ντοκιμαντέρ του 2001 Revolution OS εξιστορεί την εικοσαετή ιστορία του GNU, του Linux και του ανοιχτού κώδικα. Κεντρικός πρωταγωνιστής ο εικονιζόμενος Richard Matthew Stallman, ιδρυτής του κινήματος ελεύθερου λογισμικού και ακτιβιστής υπέρ της ελεύθερης διακίνησής του.

Μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών καταγράφεται η πορεία του ελεύθερου λογισμικού, από την πρώτη ανταρσία ενάντια στη διοίκηση του διάσημου αμερικανικού τεχνολογικού ινστιτούτου MIT μέχρι τα σημερινά ελεύθερα προϊόντα της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας - κώδικες μέσα από τους οποίους ενδεχομένως προβάλλεται το ντοκιμαντέρ αυτό στις οθόνες των αναγνωστών.

δελτίο τύπου του κ.Β.Οικονόμου

Πότε επιτέλους θα αποσυρθούν τα ΜΑΤ από την Κερατέα και πότε θα αναθεωρηθεί ο ξεπερασμένος Περιφερειακός Σχεδιασμός για την διαχείριση των απορριμμάτων

δελτίο τύπου του κ.Βορίδη

Επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την παρατεταμένη παρουσία των ΜΑΤ στην Κερατέα κατέθεσε ο βουλευτής Αττικής του ΛΑΟΣ, κ. Μάκης Βορίδης. Διαβάστε εδώ