O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αναστολή Έντυπης Έκδοσης της εφημερίδας 'Attica'


Τη γνωρίσαμε τον Οκτώβριο του 2008. Η έκδοση της "Attica" ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για όλους εμάς που αναζητούμε την έγκυρη, σοβαρή και αμερόληπτη ενημέρωση.

Όλη αυτή την περίοδο στάθηκε σε ένα εξαιρετικά υψηλό και ποιοτικό επίπεδο ως εβδομαδιαία έκδοση στην Δυτική Αττική. Με πολιτικό προσανατολισμό αλλά χωρίς κομματικές εξαρτήσεις. Με προβολή όλων των μικρών και μεγάλων ζητημάτων της περιοχής μας. Με γνώμη που εκφράστηκε με παρρησία και ανυπόκριτη σταθερότητα.

Στα ζητήματα της οικολογίας και του περιβάλλοντος, την αισθανθήκαμε δίπλα μας. Πολύ περισσότερο γιατί τα προβλήματα αυτά για την Δυτική Αττική είναι απόλυτα φορτισμένα από διακυβευόμενα οικονομικά συμφέροντα. Η εφημερίδα στάθηκε ανεπηρέαστη υπερασπιστής του δημόσιου συμφέροντος.

Μάθαμε για την αναστολή της έντυπης έκδοσής της. Γεγονός αρνητικό για την ενημέρωση στην περιοχή μας. Ελπίζουμε να είναι προσωρινή. Όπως ελπίζουμε η ηλεκτρονική της έκδοση να αναπληρώσει στο μεταξύ διάστημα την απώλεια.

Καλό κουράγιο κ. Αργυρόπουλε, καλή συνέχεια!

Διαβάστε για την αναστολή εδώ

η ηλεκτρονική της έκδοση συνεχίζεται στο http://www.atticafreepress.gr/

Ρεπορτάζ για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Λίμνη Κουμουνδούρου

ηλεκτρονική κινητικότητα απο νέους στα Μέγαρα...

neamegarida@gmail.com

Παρακαλούμε να προβάλλετε το παρακάτω μήνυμα:

Στο πνεύμα της εποχής που θέλει τους νέους να εκφράζονται μέσα από το διαδίκτυο, η παρέα μας αποφάσε το καλοκαίρι την δημιουργία ενός blog. Θέλουμε να γράφουμε όσα μάς προβληματίζουν, όσα μάς πνίγουν, όσα μας εξοργίζουν.
Δυστυχώς οι πόρτες των εφημερίδων είναι κλειστές για τα ακομμάτιστα μέλη αυτής της κοινωνίας. Δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα, ούτε σε συμβούλιο νέων ή γέρων. Γι' αυτό επιστολές που κάποιοι από την παρέα έστειλαν σε κάποιες τοπικές δεν δημοσιεύτηκαν. Και μάλιστα ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΆ... Ο εμπαιγμός τους δεν είχε όρια. Όλο έμπαινε σε αυτό το φύλλο ή στο επόμενο... Μάλλον θα χαλούσαμε την συνταγή.
Το ποτήρι ξεχείλισε. Χωρίς να βρίζουμε κανέναν, χωρίς να θίγουμε κανέναν θα χρησιμοποιήσουμε τα λαπτοπακια μας κόντρα στον φασισμό και στην λογοκρισία.
Και ένα μήνυμα προς τους νέους: βάλτε όρια στην χρήση του ίντερνετ παιδιά! Το ίντερνετ είναι εργαλείο όπως το μαχαίρι. Κόβεις ψωμί αλλά σκοτώνεις και άνθρωπο.
Θα προσπαθήσουμε να ανεβάζουμε και παράξενα βίντεο, τραγουδάκια, κόλπα, προτάσεις κτλ.
Ευχαριστούμε και αναμείνατε στις οθόνες.

αποκριάτικος χορός


ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΖΑΧΟΥΛΗΣ» ΜΕΓΑΡΩΝ

Έδρα: Δημοσίας - Ζάχουλης, 191 00 ΜΕΓΑΡΑ - Αλληλογραφία: Συλημβρίας 25, 191 00 ΜΕΓΑΡΑ

Τηλέφωνα: +30-6979-125.125 / +30-6977-703.861 - Fax: +30-211-800.69.96

E-mail: info@zachoulis.gr - Website: www.zachoulis.gr

από τη Σαλαμίνα