O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

σημαντική ερώτηση του κ.Οικονόμου για το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής στην Ελευσίνα... ανάλογος κίνδυνος απειλεί και τα Μέγαρα!..

Νέα παρέμβαση έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ.Οικονόμου για το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής στην Ελευσίνα.

Να θυμίσουμε ότι παρόμοια οικολογική βόμβα απειλεί και τα Μέγαρα, με την ανοιχτή πιθανότητα εγκατάστασης παρόμοιου εργοστασίου στο Πέραμα Μεγάρων. Πολλοί φαίνεται ότι το έχουν ξεχάσει. Όχι όμως εμείς.

Όπως είναι γνωστό, ο "Φορέας για την Προστασία του Βουρκαρίου" , έχει υποβάλλει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την άδεια που έχει εκδοθεί από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και η οποία θα εκδικαστεί σε μερικούς μήνες.

Περιμένουμε φυσικά και την ενεργοποίηση για το σχετικό θέμα και της δημοτικής αρχής. Την οργάνωση και την κινητοποίηση όλης της Μεγαρικής κοινωνίας.
Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και οι ευθύνες όλων μας τεράστιες!

η ερώτηση του κ.Οικονόμου: κάντε κλικ εδώ



Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων - δελτίο τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων στα ΜΕΓΑΡΑ στο κάλεσμα για ΚΛΕΙΣΙΜΟ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου , έφτασε στο 100%.

Στις 10:30 πμ την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των Εμπόρων της πόλης και ομιλία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Δρίτσα Ιωάννη, στην κεντρική πλατεία των Μεγάρων.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι ο Πρόεδρος μαζί τον Γ. Γραμματέα του Συλλόγου επέδωσαν ΥΠΟΜΝΗΜΑ με τις θέσεις του Ελληνικού Εμπορίου στον Δήμαρχο Μεγάρων & Ν. Περάμου κ. Μαρινάκη.

Μέγαρα 24 Φεβρουαρίου 2011

Μετά τιμής

Το Δ.Σ.

η ομιλία του προέδρου του ΕΣΜ στη συγκέντρωση

Μελέτη του ΙΝΕΜΥ για το δημοσιονομικό και κοινωνικοοικονομικό κόστος από το κλείσιμο μιας επιχείρησης

Υπόμνημα θέσεων του ελληνικού εμπορίου για το 3μερο κινητοποιήσεων

ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ: ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 350 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ 20!

Διαβάστε στον ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ διαδικτυακό τόπο της Αυτοδιοίκησης www.aftodioikisi.gr για το δεύτερο απόλυτο παράλογο του ΕΣΔΚΝΑ μετά την απώλεια των 500.000 ευρώ προς όφελος ιδιωτών: Τα μηχανήματα που έχει πληρώσει ο έλληνας φορολογούμενος να σκουριάζουν, οι χειριστές τους να μετακινούνται και το αντικείμενο της εργασίας τους να το αναλαμβάνει εργολάβος με κόστος 17πλάσιο. Και όλα αυτά την "εποχή του μνημονίου"....

http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/10336

το πρωτοσέλιδο της ΑΠΟΨΗΣ

Να σημειώσουμε οτι ευχαρίστως θα δημοσιεύουμε τα πρωτοσέλιδα και των άλλων εφημερίδων της πόλης μας, όποτε και όταν θα μας αποστέλλονται. Η ενίσχυση του τοπικού τύπου είναι σημαντικό στοιχείο για την προώθηση των αιτημάτων της κοινωνίας μας. Σημαντικό στοιχείο για τη δημοκρατία...

STOPCARTEL - δελτίο τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ:
"Σε 350.000 υπολογίζονται οι διαδηλωτές. Τις ημέρες πού έρχονται,το ζητούμενο είναι οι κοινωνικές δυνάμεις, πρωτοβουλίες, κινήματα,κλάδοι εργαζόμενων κλπ που τον τελευταίο χρόνο αναπτύσουν δράσεις αντίστασης σε όλη τη χώρα να σχηματίσουν μία κοινή πολιτική έκφραση που θα είναι η συνισταμένη των θέσεών τους και η οποία θα αποτελέσει την πολιτική πλατφόρμα εξόδου από την κρίση και αρχή της δημοκρατικής διαδικασίας οικοδόμησης νέων όρων οικονομικής και πολιτικής λειτουργίας της χώρας. "