O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Σοβαρά επεισόδια με δύο νεκρούς στο ΧΥΤΑ Φυλής!


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο ΧΥΤΑ Φυλής που κατάληξαν σε δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες το απόγευμα της Παρασκευής.

Όλα ξεκίνησαν όταν φορτηγά αυτοκίνητα έφεραν μεγάλες ποσότητες από κατασχεμένα είδη παραεμπορίου για να θαφτούν.

Ομάδες Πακιστανών και Ρομά που διαμένουν σε καταυλισμούς στην γύρω περιοχή διεκδίκησαν την αποκομιδή αυτών των αντικειμένων. Ακολούθησαν συμπλοκές που άφησαν δυο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Οι ομάδες συνέχισαν τις συμπλοκές με επιθέσεις αντεκδίκησης, καίγοντας τον καταυλισμό των "αντιπάλων". Πυκνοί καπνοί είχαν κατακλείσει την περιοχή μέχρι και χθες Σάββατο. Το Νοσοκομείο Θριάσιο τέθηκε σε συναγερμό για τυχόν μαζικούς τραυματισμούς.


Αποδοκιμασία Πάγκαλου στην Ελευσίνα


Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον Θοδωρο Πάγκαλου στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας την Πέμπτη. Η εκδηλώση αφορούσε τη μεταφορα του Κέντρου Υγείας του Γεν.Νοσοκομείου "ΘΡΙΑΣΙΟ" σε νέα κτίρια ιδιοκτησίας του Νοσοκομείου.Ομαδα συγκεντρωμένων αποδοκίμασαν τον κύριο Πάγκαλο κατά την προσέλευση του και φώναξαν συνθήματα κατά των μέτρων της κυβέρνησης.
διαβάστε περισσότερα εδώ

Συνδικαλιστές του Σωματείου Εργαζομένων στο Θριάσιο, τόνιζαν ότι τα έργα αυτά βιτρίνας γίνονται σε μια περίοδο που το Νοσοκομείο μαστίζεται από έλλειψη βασικών υλικών και που οι εργαζόμενοι σε αυτό έχουν υποστεί σοβαρές μειώσεις στις αποδοχές τους, με στόχο την μείωση των εξόδων.

Δείτε το video ΕΔΩ


Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στα Μέγαρα!

Στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας συνελήφθησαν 3 άντρες, συμπεριλαμβανομένων δύο Αλβανών, καθώς στο αυτοκίνητο του ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 122.552 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα οι δύο υπήκοοι Αλβανίας ενεργούσαν ως προπομποί του άλλου δράστη.

Επιπλέον, χθές το πρωί, στα Μέγαρα, οι αρχές συνέλαβαν ακόμα δύο Αλβανούς, οι οποίοι θα παραλάμβαναν τις συγκεκριμένες ναρκωτικές ουσίες.

Συνολικά από τις αρχές κατασχέθηκαν 7 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 2.250 ευρώ καθώς και 4 αυτοκίνητα.

πηγή εδώ

εκδήλωση της Ορνιθολογικής Εταιρείας για τους μικρούς της φίλους και φίλες


Σας προσκαλούμε στη συνάντηση της παιδικής λέσχης της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας "ΞΕΦΤΕΡΙΑ" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στις 11.30 π.μ.

Ελάτε να επισκεφτούμε την ANIMA (Σύλλογος Προστασίας & Περίθαλψης Άγριας Ζωής) και να μάθουμε τι πρέπει να κάνουμε αν βρούμε ένα τραυματισμένο άγριο ζώο, ή ένα μικρό πουλί που έχει πέσει από τη φωλιά του! Ο Σύλλογος Προστασίας & Περίθαλψης Άγριων Ζώων ANIMA, βρίσκεται στην οδό Μενελάου, Αρ. 134, στην Καλλιθέα, 2 λεπτά μακριά από το σταθμό του ΗΣΑΠ «Ταύρος».

Μερόπη Δόλλα: "Είμαστε πια αρκετοί που κολυμπάμε ανάποδα στο ρεύμα και το καλύτερο, δεν νιώθουμε κούραση!!"

Απειλή προστίμων λόγω καθυστέρησης ολοκλήρωσης του βιολογικού στο Θριάσιο

το πρωτοσέλιδο της ΑΠΟΨΗΣ

δελτίο τύπου - Β.Οικονόμου

Ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες στον Παρκηφίσιο Αγωγό μετά από την καίρια παρέμβαση στην Βουλή του Βασίλη Οικονόμου