O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΙΧΜΗ: Ας αντιδράσουμε κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα

"...Γιατί δεν εκτελέστηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που προέβλεπε και κινητοποιήσεις; Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε μήπως αυτοί που προφορικά σας καθησύχαζαν έπαιξαν πολιτικό παιχνίδι σε βάρος σας και κατ' επέκταση σε βάρος των πολιτών; Ο Μεγαρικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια.
Δέσμευσή σας κ.Δήμαρχε είναι να αναπτυχθεί η πόλη. Με Ρεβυθούσες, αγωγούς Φ.Α.,αγκυροβόλια, ιχθυοκαλλιέργειες και ότι ήθελε προκύψει δεν επιτυγχάνεται ανάπτυξη. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και ξεσκεπάστε όλους αυτούς που αποφασίζουν για εμάς και εν αγνοία μας. Τα συμφέροντα είναι μεγάλα..."
Αντώνης Υψηλάντης





Τα σχετικά συνοδευτικά έγγραφα που μνημονεύονται στο εν λόγω δημοσίευμα:



"ΑΙΧΜΗ" 24/6/11, σελ.12-13

καμπάνια ενάντια στις ιχθυοκαλλιέργειες στη Σαλαμίνα!

Συλλογη Υπογραφών ενάντια στις υδατοκαλλιέργειες. Υπογράφουμε ΟΛΟΙ

Ξεκίνησε η συλλογη υπογραφων ενάντια στις υδατοκαλλιεργειες στη Σαλαμίνα. Υπογραφουμε ΟΛΟΙ στο http://sites.google.com/site/perivos/sylloge-ypographon--ochi-poau-ste-salamina. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο καθενας μας. Διαδώστε το. Θελουμε χιλιάδες υπογραφές σε πολύ λίγο χρόνο. Δημος - Συλλογοι - Πολίτες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.