O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Νατάσσα Μελετίου: "Η δική μας προσωπική χρεοκοπία..."

"...Αυτό για το οποίο δεν μας μίλησε κανείς και για το οποίο δεν πρόκειται να επιληφθεί κανένα ΔΝΤ και καμία Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι η δική μας προσωπική χρεοκοπία στις αρχές μας, στα πιστεύω μας, και στον τρόπο που ζούμε ή που θα θέλαμε να ζούμε.
Δυστυχώς χρεοκοπήσαμε όταν μεγαλώνοντας τα παιδιά μας δεν τους μάθαμε ποιά είναι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όταν προσπεράσαμε τα σκουπίδια στους δρόμους χωρίς να τα μάθουμε τι είναι το περιβάλλον, όταν κλείσαμε τα μάτια στο ζώο που αργοπεθαίνει στον δρόμο και δεν τους εξηγήσαμε ότι το ζωϊκό βασίλειο προϋπήρχε των ανθρώπων στη Γη και ότι κάθε χρόνο χάνονται ολόκληρα είδη ζώων και φυτών και η αιτία είμαστε εμείς...
...Δυστυχώς χρεοκοπήσαμε... και όσο πιο σύντομα το καταλάβουμε , θα πρέπει Εμείς να ασχοληθούμε και να φτιάξουμε το δικό μας 'μεσοπρόθεσμο'. Να δανειστούμε αγάπη από την 'Τράπεζα Αλληλεγγύης' με χαμηλό επιτόκιο και με μόνη υποχρέωση να την επιστρέψουμε σε όσους την έχουν ανάγκη..."

Νατάσσα Μελετίου


"Αποψη" 4/8/11, σελ.15

Γ. Βαρελάς: "Κόκκινη κάρτα σε όλους τους βουλευτές της Περιφέρειάς μας"

"Άποψη" 4/8/11, σελ.8

Από το "Χαμόγελο του Παιδιού"...

"Επικαιρότητα" 4/8/11, σελ.7

Χαρίζονται κουταβάκια!