O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Επιτροπές Αγώνα "Δεν πληρώνω" - Άνοιγμα διοδίων Ελευσίνας σήμερα στις 7.00 μμ!


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ

Σε ένα περιβάλλον πρωτοφανούς παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης, η κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση της πλειοψηφίας του λαού και η εμπορευματοποίηση ακόμα και των πιο βασικών για την επιβίωσή μας αγαθών, αποτελεί προαπαιτούμενο για να δοθεί μια μικρή παράταση ζωής στο βαριά άρρωστο σύστημα. Οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω» – Δεν Πληρώνω την Κρίση τους, διεκδικώντας δυναμικά εδώ και δύο χρόνια δωρεάν, ελεύθερα κοινωνικά αγαθά (υγεία, παιδεία, δρόμους, μεταφορές, νερό, ηλεκτρικό, παραλίες, πάρκα κ.α.) εντείνουμε τον αγώνα μας, χωρίς διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς.

Απαγκιστρωμένοι από κομματικούς μηχανισμούς και εξαρτήσεις, έχουμε ως μοναδική παρακαταθήκη τις εκατοντάδες αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις, διαδηλώσεις και δράσεις που έχουμε πραγματοποιήσει έως τώρα σε όλη την Ελλάδα, σε διόδια, νοσοκομεία, παραλίες, μέσα μαζικής μεταφοράς, στο Σύνταγμα και σε άλλες πλατείες και γειτονιές. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με στόχο να αποτελέσουμε τη θρυαλλίδα που θα πυροδοτήσει την κοινωνία για την επίτευξη μεγάλων κοινωνικών ανατροπών.

Σας καλούμε να οργανωθείτε στις Επιτροπές Αγώνα Δεν Πληρώνω ώστε να πάρουμε επιτέλους όλοι μαζί τις ζωές μας στα χέρια μας, ενάντια σε αυτούς που μας τις κλέβουν. Επισκεφτείτε το site μας oxidiodia.gr και denplironodenplirono.com για να μάθετε περισσότερα σε σχέση με το κίνημά μας.

Σας καλούμε επίσης όλους σε συμμετοχή στη μεγάλη δράση των Επιτροπών Αγώνα Δεν Πληρώνω, «Όλοι ΔΕΘ-Σηκώστε τις μπάρες μαζί μας», στις 10 Σεπτέμβρη, όπου θα ανοίξουμε όλους τους σταθμούς διοδίων από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη, και θα διαδηλώσουμε με το ανεξάρτητο μπλοκ των Επιτροπών Αγώνα «Δεν Πληρώνω» στην ανεξάρτητη πορεία στη Θεσσαλονίκη.
Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχές και πούλμαν στο oxidiodia.gr.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

μια ωραία πεταλούδα...!

("Βουρκάρι" Μεγάρων - Αυγ.'11)



Ευρωπαϊκή πολιτική ένωση τώρα... από τον Νίκο Γιαννή

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ για το Άρμα Πολιτών