O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Απολύτως ασφαλές και νόμιμο το αγκυροβόλιο κατά Παπουτσή!!

"Άποψη" 16/02/2012, σελ.14
Σχόλιο ενός εκ των blogger του Βουρκαρίου:
Υποδεχόμαστε με αίσθημα ασφάλειας και ανακούφισης την απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή για το αγκυροβόλιο Πάχης! "Απολύτως νόμιμο και ασφαλές, όπως ανάλογο της Ιταλίας!!"
Ας ευχηθούμε βέβαια να μην είναι τόσο ασφαλές όσο, ως αποδείχθηκε, το κέντρο της Αθήνας!!!
Και παρεπιμπτόντως, σχετικά με την παρέμβαση που θα έκανε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ.Πάγκαλος, μπορεί κάποιος από τη Δημοτική Αρχή να μας ενημερώσει αν ικανοποιείται από την έκβαση που αυτή είχε τελικά; (αν βέβαια έγινε ποτέ...)
Έπειτα και από την τωρινή, καταφανώς δυσμενή εξέλιξη, που επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την πρωτοφανή εμμονή εκ μέρους του Υπουργείου, τι προτίθεται να κάνει πλέον ο Δήμος μας; Πρόκειται τώρα επιτέλους να υλοποιήσει τις αποφάσεις για τις συγκεκριμένες δράσεις που ομοφώνως αποφάσισε εδώ και καιρό το Δημοτικό Συμβούλιο, ή μήπως θα μας καθησυχάσει πάλι λέγοντάς μας ότι θα επιδιώξει να εξασφαλίσει εκ νέου άλλες διαβεβαιώσεις και ευχολόγια από τους υπεύθυνους;;;!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ!


Έρευνα της Greenpeace σε τυχαία δειγματοληψία, αποκαλύπτει χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών έως και 90% από τις εταιρείες ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ.
Ζήτα από τις εταιρείες ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ να εξασφαλίσουν άμεσα καθαρές, ντόπιες ζωοτροφές χωρίς μεταλλαγμένα. Διεκδίκησε κι εσύ το δικαίωμά σου σε μια διατροφή χωρίς μεταλλαγμένα.
Μπες στο tros-oti-troei.gr/petition συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και στείλε email διαμαρτυρίας στις εταιρείες ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ.

"Χαβούζα βιομηχανικών αποβλήτων" η χωματερή Μεγάρων!!!

"Πνοή" 16-02-2012 (απ' τη σκοπιά ενός ΜΕΓΑΡΙΤΗ), σελ.11