O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"Μέγαρα: ο αμνός των κυβερνώντων!!"

"...Είμαστε ένας δήμος που για τους κρατούντες θεωρούμαστε ως το αποπαίδι της Αττικής. Όλα τα κακά εδώ έρχονται και ως επί το πλείστον άλλα τόσα προγραμματίζονται και μάλιστα εν αγνοία μας.
Οι εκάστοτε κυβερνώντες, μπλε, πράσινοι αλλά και πρασινογαλάζιοι δυστυχώς αποφασίζουν για εμάς χωρίς τη συγκατάθεσή μας...
...Μιλάμε δηλαδή για ανάπτυξη με την μέθοδο της υποανάπτυξης. Με την μέθοδο δηλαδή που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ολίγων..."
"Αιχμή" 20/04/2012, σελ. 3

Ένας πανέμορφος ερωδιός "ποζάρει" για λίγο στο φακό μας...

(Σταχτοτσικνιάς) Υγρότοπος "Βουρκάρι" Μεγάρων, 01-05-2012



"Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!"

"Άποψη" (πενιές παρα... πολιτικές) 26/4/2012, σελ.11Σχόλιο ενός εκ των bloggers του Βουρκαρίου:
Επ' ευκαιρία θα θέλαμε να ρωτήσουμε γιατί δεν υλοποιείται η αντίστοιχη πρόταση δημοτικού μας συμβούλου για έλεγχο του "πόθεν έσχες" όσων ασχολήθηκαν με τα δημοτικά μας δρώμενα ασκώντας διοίκηση κατά την τελευταία δεκαετία, τη στιγμή μάλιστα που όχι μόνο υιοθετήθηκε με μεγάλη προθυμία από όλους, αλλά που και ο ίδιος ο Δήμαρχος με σχετικό δελτίο τύπου ζήτησε να επεκταθεί ο έλεγχος και στις συζύγους αυτών και στα μέλη πρώτου βαθμού συγγένειας;
Να θυμίσουμε επίσης και την προτροπή αρθογράφου στον τοπικό μας τύπο να διευρυνθεί ο έλεγχος αυτός και σε άτομα που έχουν διατελέσει ή διατελούν σε θέσεις προϊσταμένων-διευθυντών υπηρεσιών και τα οποία ο Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης έχει με πλείστες γενικές αναφορές του δημοσίως στοχοποιήσει.
Άλλωστε, όπως λέει και η παλαιά λαϊκή ρήση: "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!"

Χωρίς λόγια...