O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940!

  







Πηγή: www.pheidias.antibaro.gr/1940.htm

Η μάχη απέναντι στο φασισμό τώρα ξεκινάει

Ξεκινάμε: Νέο ντοκιμαντέρ από την ομάδα του Debtocracy και Catastroika

Επειδή φασισμός δεν είναι μόνο η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής αλλά και συγκεκριμένοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και εκδότες που την όπλισαν, τη χρηματοδότησαν και τη διαφήμισαν…

Επειδή οι οικονομικές συνθήκες κρίσης που ευνοούν την ανάπτυξη του φασισμού και του ναζισμού είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας…

Επειδή ολόκληρη η Ευρώπη βυθίζεται με ταχύτατους ρυθμούς στο σκοτάδι της άκρας δεξιάς, από τη Νορβηγία μέχρι την Ελλάδα και από τη Γαλλία μέχρι την Ουγγαρία…

Η ομάδα του Debtocracy και του Catastroika παρεμβαίνει στη συζήτηση με ένα ακόμη ντοκιμαντέρ.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και η επίσημη ανακοίνωση του τίτλου και η παρουσίαση του τρέιλερ θα γίνει σε λίγες εβδομάδες. Θέλαμε όμως πρώτα να ενημερώσουμε όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας στις δυο προηγούμενες παραγωγές μας.

Αυτή τη φορά θέλουμε να σας διηγηθούμε μικρές άγνωστες ιστορίες  από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Θα ταξιδέψουμε από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας  και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σύγχρονο ευρωπαϊκό και ελληνικό φασισμό.

Το νέο ντοκιμαντέρ θα συνεχίσει στα βήματα του Debtocracy και του Catastroika, στα οποία επιχειρήσαμε να περιγράψουμε τα αίτια της κρίσης χρέους, τις επιπτώσεις του μνημονίου, την κατάλυση της δημοκρατίας και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας.

Οι συνθήκες αυτές αποτέλεσαν ιστορικά το πιο πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη του φασισμού και για άλλη μια φορά η Ελλάδα αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί το πειραματικό εργαστήριο της Ευρώπης.

Ήδη αρκετά ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης έχουν προσφερθεί να μας στηρίξουν ως χορηγοί επικοινωνίας – οι πραγματικοί χορηγοί αλλά και συμπαραγωγοί μας, όμως, είστε και πάλι εσείς.

Από τις πρώτες αποστολές μας για γυρίσματα στο εξωτερικό ομάδες Ελλήνων αλλά και ξένων φοιτητών και εργαζομένων προσέφεραν έμπρακτη και οικονομική υποστήριξη.

Το τρίτο μας ντοκιμαντέρ φιλοδοξούμε να εμπνευστεί και να εμπνεύσει τα αντιφασιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης και ταυτόχρονα να συνεχίσει ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα ανεξάρτητης παραγωγής στο χώρο του ντοκιμαντέρ.

Οι αρχικές μας αποστολές στη Γαλλία και την Ιταλία δημιούργησαν το πρώτο δίκτυο συμπαράστασης. Σύντομα όμως θα έχουμε να σας ανακοινώσουμε πολύ περισσότερα γι’ αυτό.

Για άλλη μια φορά απορρίπτουμε κατηγορηματικά οποιαδήποτε χρηματοδότηση από κόμματα και εταιρείες και ανακοινώνουμε ότι το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει ελεύθερα, χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης.

Και σε αυτή την περίπτωση σας θέλουμε όλους συμπαραγωγούς μας. Περισσότερα όμως σε λίγες ημέρες…

Η ομάδα του Debtocracy και του Catastroika
www.infowarproductions.com
 http://info-war.gr/







Πηγή: www.egialos.blogspot.gr

Χωρίς λόγια!

Ο... ΣΑΤΙΡΙΚΟΣ