O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο καθαρισμός στην Αγία Τριάδα!


Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας Μεγάρων

Ε υ χ α ρ ι σ τ ή ρ ι ο

Την Κυριακή διοργανώσαμε με επιτυχία παράλληλη δράση καθαρισμού της Αγίας Τριάδας Μεγάρων από σκουπίδια και ταυτόχρονα αποψίλωση των ξερόχορτων που υπήρχαν σε διάφορα σημεία έμπροσθεν του ιστορικού «Τείχους των Μεγάρων» αλλά και εντός του οικισμού.
Η προσπάθειά μας αυτή δεν θα είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα αν δεν είχαμε την βοήθεια, την συμμετοχή και την συμπαράσταση από τους αρωγούς και τους εθελοντές μας.
Για τον λόγο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κο Κώστα Καβαρινό, πρόεδρο του εξωραϊστικού συλλόγου Αλμύρες Μεγάρων, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στον καθαρισμό περισυλλέγοντας με τη μηχανική του αρπάγη σκουπίδια, κλαδιά δέντρων και ογκώδη αντικείμενα, την Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων «Κούρος» για την χορηγία δύο χλοοκοπτικών με όλα τα παρελκόμενά τους, τον Δήμο Μεγαρέων για την προσφορά μικρού φορτηγού αποκομιδής  σκουπιδιών, το τοπικό κανάλι «ΜέγαραTV» που κάλυψε τηλεοπτικά την δράση μας και όλους τους εθελοντές, στην πλειοψηφία τους κατοίκους της περιοχής μας.
  
Για το Δ/Σ,

          Ο Πρόεδρος
      Βόγκλης Αντώνης                       
    (τηλ. 6973359408)      


Ακολουθεί μικρό σχετικό φωτορεπορτάζ: