O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων...


ημέρες φωτεινές, ηλιόλουστες .... σαν προμήνυμα της άνοιξης...
τα καθημερινά προβλήματα για τον καθένα πολλά, τα γενικότερα προβλήματα της κοινωνίας μας ίσως ακόμα περισσότερα...
μια ματιά όμως στη φύση μας ξαναθυμίζει και μια άλλη πραγματικότητα...

για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μεγαρέων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχή σε Ευρωπαικό πρόγραμμα για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας

Το Ν.Π.Δ.Δ. "ΗΡΟΔΩΡΟΣ" σε συνεργασία με το γραφείο Ευρωπαικού Κέντρου Πληροφόρησης "Europe Direct" υλοποίησε στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας το πρόγραμμα με τίτλο "Τα Αστέρια της Ευρώπης". Η παρουσίαση ήταν διαδραστική με τη συμμετοχή των μικρών μας μαθητών και έγινε με αφήγηση του βιβλίου και ζωγραφική.
Με αφορμή την ανάγνωση του παραμυθιού μάθαμε την Ευρώπη και την αξία της καλής γεινίασης, μάθαμε για τη διαφορετικότητα των λαών της Ευρώπης, τονίσαμε το σεβασμό που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στους λαούς και μιλήσαμε για τα ιδανικά της Ευρώπης, της αξίες της ζωής, της φιλίας και της αγάπης μεταξύ των ανθρώπων.


Κοπή Πίτας ΚΑΠΗ Ν. Περάμου - Αγ. Παντελεήμονα



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» και οι συντονιστικές επιτροπές των ΚΑΠΗ Νέας Περάμου και Αγίου Παντελεήμονα σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17:00 στο κέντρο «RETRO» παραλία Ν. Περάμου. Θα συμμετέχει και η χορωδία του ΚΑΠΗ Νέας Περάμου.

Κοπή Πίτας ΚΑΠΗ Μεγάρων - Κινέτας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» και οι συντονιστικές επιτροπές των Κ.Α.Π.Η Μεγάρων και Κινέττας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Μεγάρων. Θα συμμετέχει και η χορωδία του ΚΑΠΗ Μεγάρων.