O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

...απο τον Κορυδαλλό με ευαισθησία...

απο τα blog του Κορυδαλλού....φαίνεται η περιβαλλοντική τους ευαισθησία και στα, για άλλους, μικρά και ασήμαντα...που για μας είναι σημαντικά και πολύτιμα...ευχαριστούμε

Επιβίωση φυτών το καλοκαίρι

Πολύ καλή λύση για το καλοκαίρι είναι η τοποθέτηση ενός ή και δύο πλαστικών μπουκαλιών 2lt ή 1.5lt με νερό. Δηλαδή σκάβουμε βαθιά στην γλάστρα και κοντά στις ρίζες του φυτού. Τοποθετούμε το μπουκάλι γρηγορα και ανάποδα χωρίς πόμα και σκεπάζουμε γύρω γύρω με χώμα. Οι ρίζες θα τραβούν το απαραίτητο νερό για την επιβίωση του φυτού.

κούρσος: korydallos-gr

Ημερίδα του ΕΜΠ: TO ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2009. ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.


Με ευθύνη του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος και στο πλαίσιο του διαλόγου για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής, διοργανώθηκε τη Δευτέρα 22 Ιουνίου ημερίδα με τίτλο TO ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2009. ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. Η ημερίδα δεν εξάντλησε το σύνολο των θεμάτων που εισάγει το νέο ΡΣΑ, αλλά επικεντρώθηκε σε ορισμένα από τα κεντρικά ζητήματα που ανακύπτουν....
διαβάστε τις εισηγήσεις και τα συμπεράσματα στο:
http://courses.arch.ntua.gr/View.aspx?i=111851


ενημερωτικό δελτίο του κ.Χ.Χρηστάκη...

Σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση της 14ης Ιουλίου 2009 του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας σας ενημερώνουμε για τα εξής :
http://docs.google.com/View?id=dfqvj2pk_227hdc5k6gq