O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

απαράδεκτη η ανεξέλεκτη καύση υλικών απο όποιον και αν προέρχεται!

Αντιγράφουμε από την ανάρτηση του megarapress που θίγει ένα πραγματικά σοβαρό πρόβλημα: την ανεξέλεγκτη καύση σε δημόσιο χώρο στα Μέγαρα, υλικών που εκλύουν μεγάλες ποσότητες τοξικών αερίων. Κατάσταση σαφώς απαράδεκτη από όποιον και όπως και αν προέρχεται! Ο δήμος και οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση και να πράξουν ότι ορίζει ο νόμος.
Επιτέλους η καταστροφή του περιβάλλοντος δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή υπό το οποιαδήποτε πρόσχημα!

διαβάστε για την κατάσταση στον Βλυχό στο:http://megara-press.blogspot.com

αλλάζουν τα δεδομένα στις δημοτικές εκλογές...

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από σήμερα το νομοσχέδιο «Καλλικράτης», σύμφωνα με το οποίο αλλάζει ριζικά το διοικητικό σύστημα της χώρας.

Χθες, κατά το Υπουργικό Συμβούλιο με θέμα τη νέα διοικητική δομή της χώρας, υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, παρουσίασε το πρόγραμμα «Καλλικράτης» και εξήγγειλε τη θεμελίωση περίπου 370 δήμων αντί των 1.034 που υπάρχουν σήμερα. Ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι το πρόγραμμα θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι το Μάιο και οι εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010 θα γίνουν με τους νέους δήμους και περιφέρειες.

διαβάστε αναλυτικά εδώ

ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Θριασίου

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

που οργανώνουν μαζί κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Ευρωπαϊκή Ένωση