O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΜΕΓΑΡΑ ...ένας απέραντος σκουπιδότοπος!

Είναι σαφές ότι η κατάσταση στα Μέγαρα έχει χτυπήσει κόκκινο! Τα περιβαλλοντικά προβλήματα διογκώνονται καθημερινά! Η κατάσταση με τα σκουπίδια και τα μπάζα παντού είναι πια εφιαλτική!
Λύσεις υπάρχουν! Εφαρμόσιμες! Άμεσες και μεσοπρόθεσμες! Οικονομικά βιώσιμες και αποτελεσματικές! Αρκεί ο δήμος και η νομαρχία να κινηθούν άμεσα και αποφασιστικά!
Εμείς έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας συγκεκριμένα (δες στο http://vourkari.blogspot.com/2010/05/blog-post_8693.html ).

Ο δήμος και η νομαρχία πρέπει να ενεργήσουν με την διαδικασία του επείγοντος!




δελτίο τύπου της 'ένωσης πολιτών'

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2010

το 57% των ακτών στην δυτική Αττική είναι ακατάλληλες για κολύμβηση

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ το 57% των ακτών στην Δυτική Αττική κρίνονται ακατάλληλες για κολύμβηση. Στην περιοχή μας καθαρές κρίθηκαν οι ακτές στον Λουτρόπυργο, το Νεράκι, τμήμα της Νέας Περάμου, της Κινέττας και των Αγίων Θεοδώρων Όχι όμως παντού και σ αυτές τις περιοχές. Καλύτερα διαβάστε λεπτομερειακά παρακάτω:

Ερευνα ΠΑΚΟΕ για καθαρές παραλίες

περισσότερα στο http://xaidari.blogspot.com/2010/07/blog-post_10.html

δελτίο τύπου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

CABEROS_14-07-10

δεν πληρώνουμε διόδια!


Η αστυνομία δεν παρεμβαίνει σε περίπτωση που κάποιος οδηγός δεν πληρώνει διόδια! Διαβάστε τι δηλώνει ο πρόεδρος των αστυνομικών Μαγνησίας:

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ
ΠΡ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Εδώ πρόκειται περί ιδιωτικής εταιρίας. Όπως επανειλημμένα έχουμε αποσαφηνίσει ακόμη και στις Ποδοσφαιρικές Α.Ε. αλλά και σ' αυτή την ιδιωτική εταιρία, η οποία έχει τα διόδια, εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι καμίας εταιρίας. Μας φτάνουν τα πάρεργα τα οποία έχουμε, μας φτάνει η έλλειψη προσωπικού που έχουμε. Εμείς πρέπει να απασχοληθούμε αποκλειστικά με την εγκληματικότητα. Τώρα όσον αφορά, αν κάποιος πολίτης δεν θέλει να πληρώσει τα διόδια, δεν είναι δικιά μας ευθύνη, δεν έχουμε δικαίωμα να επιληφθούμε. Σας το λέω εγώ, δεν είναι αστυνομικό έργο. Τώρα από κει και πέρα όταν καλούν τη συνδρομή την δικιά μας, να ξέρετε ότι πονηρά βάζουνε μπροστά ότι γίνεται κάποιο επεισόδιο και πάμε. Καταλάβατε;

Εμείς εκ των πραγμάτων όταν μας δηλωθεί επεισόδιο πρέπει να επέμβουμε αστυνομικά αλλά από εκεί και πέρα μέχρι και εκεί πέρα από μία ανταλλαγή στοιχείων, δηλαδή να πάρουμε τα στοιχεία του οδηγού να τα δώσουμε στον υπεύθυνο υπάλληλο εκεί πέρα και να πάρουμε τα στοιχεία και του υπαλλήλου να τα δώσουμε στον οδηγό δεν κάνουμε τίποτε άλλο, δεν έχουμε δικαίωμα σύμφωνα με το νόμο να κάνουμε τίποτε άλλο. Εμείς δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε τον οδηγό να πληρώσει, με τίποτα.

περισσότερα εδώ
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/07/blog-post_8976.html