O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Για την ολοκλήρωση του καθαρισμού στο "Τείχος των Μεγάρων" από τον "ΚΟΥΡΟ"

Οι πολίτες των Μεγάρων αποδεικνύουν καθημερινά μέσα από τις πράξεις και την αυθόρμητη ενεργό τους συμμετοχή την αποφασιστικότητά τους να αλλάξουν τα Μέγαρα. Διεκδικούν το αυτονόητο. Μια πόλη και μια περιοχή που να σέβεται τον άνθρωπο, την ιστορία και το φυσικό περιβάλλον. Περιμένουμε και την τοπική αυτοδιοίκηση να αποδείξει έμπρακτα την ευαισθησία και την αποφασιστικότητά της. Το ιστορικό τείχος στο Βουρκάρι χρειάζεται επειγόντως εργασίες συντήρησης. Θα αναληφθούν πρωτοβουλίες ή θα ξανακούσουμε το "...δεν υπάρχουν χρήματα.... δεν είναι στις αρμοδιότητές μας..."; Γιατί πια ξέρουμε ότι όπου και όποτε υπάρχει θέληση και αποφασιστικότητα έργα γίνονται. Το ξέρουμε πια όλοι εδώ στα Μέγαρα!




ΚΕΘΕΑ: 4ήμερο ενημερωτικών παρεμβάσεων σε Νέα Πέραμο και Αλεποχώρι

Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) απευθύνεται σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα (όχι μόνο τους χρήστες, αλλά και τους γονείς/συγγενείς/συντρόφους τους) με οποιαδήποτε από τις μορφές εξάρτησης όπως ναρκωτικές ουσίες, αλκοόλ, τζόγο, διαδίκτυο. Τελικός στόχος των προγραμμάτων του δεν είναι μόνο η διακοπή της χρήσης, αλλά και το χτίσιμο ενός νέου τρόπου ζωής με ισότιμη και πραγωγική συμμετοχή του ατόμου στην κοινωνία.


"Μην ξεχνάτε πως η πορεία ενός ατόμου προς την εξάρτηση δεν είναι προδιαγεγραμμένη. Με την κατάλληλη παρέμβαση η χρήση μπορεί να σταματήσει σε όλα τα στάδια". ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

δελτίο τύπου του κ.Οικονόμου

δελτίο τύπου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

ένας όμορφος οικολογικός τόπος στο διαδίκτυο

..πληροφορίες, ειδήσεις και άλλα πολλά στο νέο οικολογικό ιστότοπο που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο...πατήστε στην εικόνα για να το δείτε...