O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

για τον ποδηλατικό γύρο των Μεγάρων



Καταγγελία γονέων και συγγενών θυμάτων εξ αιτίας των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων

Η κατάσταση με τις παράνομες διαφημιστικές ταμπέλες πρέπει πια να σταματήσει οριστικά!

Περισσότερες πληροφορίες στο:

http://www.illegalsigns.gov.gr/


η καταγγελία:

Εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, όλοι οι δήμοι της χώρας διανέμουν διαφημιστικούς χώρους, στους οποίους θα μπορούν οι υποψήφιοι να διαφημίζονται. Δηλαδή χρησιμοποίηση πάλι των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων και στάσεων.

Εμείς οι γονείς και οι συγγενείς θυμάτων εξ αιτίας των παράνομων αυτών διαφημιστικών πινακίδων διαμαρτυρόμαστε εντονότατα. Διότι μετά από σειρά εγκυκλίων του εισαγγελέα του Αρειού πάγου και μετά από την εκφρασμένη πολιτική βούληση της σημερινής κυβέρνησης, για οριστική λύση αυτής της παρανομίας, το υπουργείο εσωτερικών και οι δήμοι με πρόφαση της επικείμενες εκλογές προσπαθούν πάλι να νομιμοποιήσουν, με αυτό τον τρόπο μια καταφανέστατη παρανομία.

Παρανομία που δημιουργεί προβλήματα στην οδική ασφάλεια των πολιτών και προσθέτει νέα θύματα στο πολύπαθο οδικό δίκτυο της χώρας μας.

Πότε, επιτέλους στη χώρα μας, θα σταματήσει οι νόμοι και το αυτονόητα να καταπάτιουνται τόσο προκλητικά από τα θεσμικά της όργανα.

Σ αυτές τις εκλογές δεν μπορεί πια κανείς να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε.

- Καλούμε όλους τους συνδυασμούς συλλογικά αλλά και κάθε υποψήφιο ατομικά να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αρνηθούν να κάνουν χρήση παράνομων και εγκληματικών μέσων. Δεν υπάρχουν «αθώοι» στα τροχαία εγκλήματα!

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ

Βατράνη Νικολέτα, Κυριακόπουλος Δημήτρης, Λάβδα Μαρία, Λιόλιου Μαρία, Μολυβιάτη Νόρα, Μουρτζή Φιλιώ, Μπρατσόλιας Αθανάσιος, Μπέη Ευαγγελία, Παπαθωμόπουλος Βασίλης, Παπαρήγας Γιώργος, Προεστάκη Λένα, Σταυρουλάκης Μανώλης, Τσιώκος-Πλαπούτας Αθανάσιος, Φέστας Γιώργος, Ψάλτης Νικόλαος

"ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" - δελτίο τύπου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ