O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

συνάντηση για τους μικρούς φίλους της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας

Σας προσκαλούμε στη συνάντηση της παιδικής λέσχης της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας "ΞΕΦΤΕΡΙΑ" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 στο Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" στο Ίλιον Αττικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ένωση Πολιτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Ανεξάρτητου Συνδυασμού Ένωση Πολιτών. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του κέντρου Νισαία, με τους 450 περίπου παριστάμενους , οι συμπολίτες μας διασκέδασαν με διάθεση και περίσσιο κέφι, στο γλέντι, που διήρκησε μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν να συγκεντρωθούν και να βρεθούν στελέχη και φίλοι του Συνδυασμού αφενός και αφετέρου να διασκεδάσουν λόγω των ημερών και να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τις σκοτούρες της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που σχεδόν όλοι διέρχονται.

Στην σύντομη ομιλία του ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού Ένωση Πολιτών Γρηγόρης Σταμούλης τόνισε μεταξύ άλλων, πως τα στελέχη του συνδυασμού δεν ενδιαφέρονται για θέσεις και αξιώματα παρά μόνο για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το καλό του τόπου. Προς τούτο από την θέση της αντιπολίτευσης θα ασκήσουν καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική και έλεγχο και θα υποβάλλουν προτάσεις, που θα βοηθούν τον τόπο και το κοινωνικό σύνολο .

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ





ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - δελτίο τύπου

δελτίο τύπου των Οικολόγων Πράσινων που αφορά την ερώτηση που υπέβαλε στο ευρωκοινοβούλιο ο Μιχάλης Τρεμόπουλος στα πλαίσια των συμπερασμάτων-σοκ που προέκυψαν κατόπιν έκθεσης διεθνών οργανώσεων για τους ελληνικούς ζωολογικούς κήπους:


ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ: ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ 500 ΧΙΛ. €


Στην τρίτη καταγγελία για απώλεια εσόδων του Δημοσίου..... καίγεσαι: Αυτή τη μέθοδο εφαρμόζει ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΣΔΚΝΑ Νίκος Χιωτάκης στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χιωτάκης που αποδεικνύεται πολιτικό πρόσωπο «δύο σε ένα», καθώς αφενός είναι εκλεγμένος δήμαρχος Κηφισιάς με τη στήριξη της ΝΔ και αφετέρου συνεργάζεται με την παρούσα κυβέρνηση στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, απομάκρυνε τον προϊστάμενο Συντονισμού, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης (και πρόεδρο του Συλλόγου των εργαζομένων μέχρι πριν λίγο διάστημα) Γιώργο Χάρδα, ο οποίος κατήγγειλε με στοιχεία ότι τον πρώτο ενάμιση μήνα του 2011, λόγω απόφασης του προέδρου του ΕΣΔΚΝΑ (στις 4.1.11), ο Σύνδεσμος έχει απωλέσει 512.932 ευρώ!

περισσότερα εδώ


δελτίο τύπου του κ.Ντινόπουλου

Δείτε πώς φαγώθηκαν 448.500 ευρώ στο τρελό πάρτυ των χρυσών Μ.Κ.Ο.

Αυτήν τη φορά, όμως , το χρυσάφι ήταν αλλού !

Όχι στην Μ.Κ.Ο αλλά στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Επί υπουργίας Γιώργου Παπανδρέου.

Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ http://www.youtube.com/watch?v=8yEp7-CYnR0

δελτίο τύπου του κ.Β.Οικονόμου