O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πρόσκληση σε Ημερίδα για τον Εθελοντισμό από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

προβλήματα και ... μεγάλα ερωτήματα απο τον Μουσικό Όμιλο Μεγάρων!


Μια από της μεγαλύτερες πληγές είναι ο μουσικός όμιλος Μεγάρων. Το περισσότερο χρεωμένο νομικό πρόσωπο του Δήμου μας. Γιατί κανείς δεν μιλά;; Γιατί πάντα κανείς δεν ψάχνει τα οικονομικά του;; Επί δεκαετίες γίνεται αυτό. Η νέα διοίκηση του δήμου βεβαία είπε πως θα ρίξει φως σε όλα. Είδατε τίποτα;;


Επειδή δεν θέλω να πλατειάζω, η φιλαρμονική και η χορωδία του δήμου είναι από τους ελάχιστους πνεύμονες πολιτισμού του τόπου. Αντί να αναπτύσσονται τα τρώει το μαύρο σκοτάδι. Αυτό συμβαίνει διότι ο εκάστοτε πρόεδρος εξυπηρετεί προσωπικά του συμφέροντα και πράττει σύμφωνα με τα θέλω μιας περιορισμένης ομάδας ανθρώπων που εκμεταλλεύονται το Μ.Ο.Μ. Μονό τα χρέη σε μέλη της μπάντας ανέρχονται σε 50.000 ευρώ που σε αυτό ακλουθεί ένα έλλειμμα περίπου 95.000 ευρώ. Που πήγαν τόσα χρήματα;; Σε εξοπλισμούς πάντως όχι, διότι δεν υπάρχει τίποτα.


Γιατί ο Μ.Ο.Μ δεν λειτούργει όπως παρόμοια νομικά πρόσωπα;; Με συμβάσεις ορισμένου χρόνου;; Μάλλον γιατί μας συμφέρει!!! Αλλά και επειδή οι προστάτες της τέχνης στην πόλη μας ξέρουν μονό να φωνάζουν, και να τρομοκρατούν.


Κλείνοντας θα ήθελα να δημοσιεύεται αυτό το κείμενο και να ποστάρετε το ανάλογο blog που έχουμε δημιουργήσει. Σας το παραθέτω εδώ http://filarmonikimegarwn.blogspot.com/


ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Πρωτοβουλία Πολιτών: Διεκδικούμε το ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ




διεκδικούμε το ΜΕΤΡΟ προς τα Δυτικά!