O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η Nisea Natura προειδοποιεί με νεότερη ανακοίνωσή της!


Σχόλιο ενός εκ των bloggers του Βουρκαρίου:
Στην ανακοίνωσή της η "Πρωτοβουλία Πολιτών Πάχης Μεγάρων για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό - Nisea Natura" μιλά για αδιαφανείς τακτικές και άνομους σχεδιασμούς τοπικών διαπλεκομένων που ετοιμάζονται να καταστρέψουν ότι έχει απομείνει στην Μεγαρίδα!!!
Κι εμείς αναρωτιόμαστε, συμβαίνουν άραγε αυτά στα Μέγαρα;!!
Έχουμε δει ποτέ δείγματα τέτοιων προσπαθειών και ενεργειών υποβάθμισης του τόπου μας που να δικαιολογούν αυτή την ανησυχία της Πρωτοβουλίας Πολιτών;!!
Είναι ο τόπος αυτός υποβαθμισμένος ή μήπως είμαστε μια χαρά και τα παραλέμε;!!
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Υ.Σ: Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι όλες οι έως τώρα πληροφορίες της "Nisea Natura" για τα σχέδια αγκυροβολίου στην Πάχη ήταν απολύτως έγκαιρες και ακριβείς!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!


Σας ενημερώνουμε ότι η φερώνυμη ιστοσελίδα με διεύθυνση www.lake-koumoundourou.gr αποτελεί ιστοσελίδα «ερευνητικού έργου» για την Λίμνη Κουμουνδούρου που χρηματοδοτείται από τον κύριο ρυπαντή της Λίμνης, τα διυλιστήρια ΕΛΠΕ Ασπροπύργου.

Ως εκ τούτου συνιστούμε στους πιθανούς επισκέπτες της ιστοσελίδας αυτής να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στις πληροφορίες που διοχετεύονται μέσω αυτής για το πληττόμενο από την διαρκή εκροή πετρελαιοειδών ευαίσθητο οικοσύστημα της Λίμνης Κουμουνδούρου.
Πηγή: limnik.blogspot.com