O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Το "Βουρκάρι" στο 1ο Φεστιβάλ Σχολικών Δραστηριοτήτων στην Ελευσίνα!


Ο Συντονιστικός Φορέας για την προστασία του Βουρκαρίου συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Σχολικών Δραστηριοτήτων για τις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας με τίτλο: "Εγώ, εσύ, εμείς, για το Περιβάλλον και την Υγεία", που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Ιουνίου στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, με συνδιοργανωτές την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής, την Περιφέρεια Αττικής - Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και τον Δήμο Ελευσίνας.

Σκοπός της εκδήλωσης η ανάδειξη και ενθάρρυνση της δημιουργικότητας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, όπως αυτή υλοποιείται μέσα από προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας, καθώς και η προβολή της σπουδαιότητας του εθελοντισμού και της δυναμικής των ομάδων στην ανάδειξη του Ανθρωπιστικού πνεύματος αλλά και στην ενημέρωση σε θέματα προαγωγής Υγείας, Ασφάλειας και προστασίας του Περιβάλλοντος.

Από την εκδήλωση αυτή φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει η γνωστή σε όλους μας για την ανεκτίμητη προσφορά της στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο, "Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων  - Κούρος".
 
 

Κοινωνικό Δίκτυο Δήμου Μεγαρέων



Πρόσκληση Λυκείου Ελληνίδων Μεγάρων