O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΚΟΥΡΟΣ: 3ήμερες εκδηλώσεις με θέμα την οδική ασφάλεια

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔA ΜΕΓΑΡΩΝ
ΚΟΥΡΟΣ
Δ/ΣΗ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ –ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΡΟΣ-ΕΝΑΝΤΙ ΚΤΕΛ
Τηλ. 22960 – 24444 fax: 22960 – 21045 e-mail aokoyros@yahoo.gr www.aokoyros.blogspot.com
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σύλλογός μας διοργάνωσε 3ήμερες εκδηλώσεις με θέμα την οδική ασφάλεια στη Πόλη των Μεγάρων από τις 27 έως 29 Μαΐου 2016 .
Συγκεκριμένα:
Mε την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Μεγαρέων αλλά και άλλους κρατικούς, εθελοντικούς και μη φορείς όπως ( Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος – ΟΜΑΕ , Λέσχη Μοτ/τών Μεγάρων –ΛΕΜΜ, Δ/νση Πρωτ/μιας Εκπαίδευσης , Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Σώμα Ελλήνων Οδηγών, Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Δημοτικών σχολείων , την Εθελοντική Ομάδα ΘΡΙΑ Ασπροπύργου , την Επιτροπή Σχολικών Τροχονόμων Σαλαμίνας κ.α. ) διοργανώσαμε 3ήμερες εκδηλώσεις με θέμα
'' Ο 2ος Αγώνας της Οδικής Ασφάλειας για το παιδί '' .
Στις 3ήμερες εκδηλώσεις προσφέρθηκαν ΔΩΡΕΑΝ 500 μπλούζες σε 500 μαθητές την Παρασκευή πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων.
Περίπου 400 παιδιά συμμετείχαν στις απογευματινές δράσεις της Παρασκευής στον κεντρικό δρόμο.
50 παιδιά διασκέδασαν το Σάββατο πρωί στην Κεντρική πλατεία των Μεγάρων.
Και τέλος περίπου 300 συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στον 12ο Ποδηλατικό γύρο των Μεγάρων όπου κληρώθηκαν πολλά δώρα .
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους χορηγούς που στήριξαν τις δράσεις αυτές όσο και τον Δήμο Μεγάρων για την υποστήριξη και την συνεργασία για να ολοκληρωθεί με επιτυχία οι 3 ήμερες εκδηλώσεις . Επίσης να ευχαριστήσουμε το Τμήμα Τροχαίας Μεγάρων, τον Διοικητή κ. Μηλιώτη Αθανάσιο και το προσωπικό της, που διασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή των 3ημέρων εκδηλώσεων μας .
Στις εκδηλώσεις μας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων κύριος Γρηγόρης Σταμούλης, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Αντώνης Γάκης , ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Μιχάλαρος, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Ιερόθεος Πολυχρόνης, Σταύρος Φωτίου, Κώστας Καράμπελας, ο πρόεδρος - του διαχρονικού υποστηρικτής μας - της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΜΕ κ. Σπύρος Κορώσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κώστας Δρυμούσης, Κατερίνα Καστάνη, Νίκος Παπαπανούσης, Αθανάσιος Δρένης, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων κ. Καϊάφας Δημήτριος, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Π. Ε. Του Δήμου Σαλαμίνας κ. Σκιαθήτης Ιωάννης, ο Γ.Γ. εμπορικού συλλόγου Μεγάρων κος Άγγελος Μακρυγιάννης, ο ηθοποιός και υποστηρικτής μας Πέτρος Ξεκούκης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της Τροχαίας Σαλαμίνας κ. Ζαχαράκη Γεώργιο για την συνεχή στήριξή του στις δράσεις μας τόσο στην Σαλαμίνα όσο και στα Μέγαρα.
Επίσης για έναν ακόμη ποδηλατικό γύρο δίπλα μας βρίσκονταν οι κ. Παπαλευθέρης Ελευθέριος ιατρός πνευμονολόγος και οι παιδίατροι κ. Αθανάσιος Παπαλουκάς και Τσορβάς Θωμάς τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με τη φυσική σας παρουσία ενισχύεται τις δράσεις μας, δίνοντας μας περισσότερη δύναμη για τη συνέχισή τους.
Και τέλος να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου για την επιτυχημένη και ασφαλή διοργάνωση.
Για Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ρήγας Μελέτης